Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλεϊ: Επική νίκη για τον ΟΦΗ σε ματς διαφήμιση με τον Πανιώνιο και πρώτο βήμα για την άνοδο (3-2)

Σε ένα ματς διαφήμιση για το βόλεϊ που κρίθηκε στο τάί μπρέικ και μετά από 2,5 ώρες ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη με 3-2 σετ απέναντι στον Πανιώνιο στο κατάμεστο Κλειστό του ΒΑΚ κάνοντας το πρώτο βήμα για την επάνοδο στη Volley League. 

O ΟΦΗ πήγε να αυτοκτονήσει και να χάσει ένα δικό του παιχνίδι καθώς προηγήθηκε με 2-0 σετ αλλά ο Πανιώνιος με αντεπίθεση και πολύ καλό βόλεϊ ισοφάρισε 2-2 σετ και πήγε το παιχνίδι στην ψυχοφθόρα διαδικασία του τάϊ μπρέϊκ όπου για τρίτη φορά φέτος όμως δεν αποδείχθηκε γούρικο για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που έχασε για τρίτη συνεχόμενη φορά από τον ΟΦΗ φέτος με 3-2 σετ , σε ένα σετ που είχε το προβάδισμα ο Πανιώνιος μέχρι και το 7-10 αλλά από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να το κατακτήσει με 16-14.

Κέρδος για τον ΟΦΗ πέρα από τη νίκη και η φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τον κόσμο της ομάδας , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στο ΒΑΚ έδωσαν και μια μικρή μερίδα φιλάθλων του Πανιωνίου χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Πλέον η σειρά των τελικών της Pre League μεταφέρεται στο Ανδρέας Βαρίκας όπου το Σάββατο στις 5μ.μ ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ και σε περίπτωση νίκης θα ισοφαρίσει σε 1-1 και θα στείλει την επόμενη Τετάρτη στο Κλειστό του ΒΑΚ τη σειρά των αγώνων με τον νικητή αυτού του αγώνα να παίρνει την άνοδο. Από την άλλη αν ο ΟΦΗ κερδίσει και στην Αθήνα τον Πανιώνιο θα πάρει αυτόματα το δεύτερο εισιτήριο ανόδου για την Volley League επιστρέφοντας άμεσα στη μεγάλη κατηγορία.

Τα σετ: 25-23, 25-16, 28-30, 18-25, 16-14