Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλεϊ: Πρώτο βήμα ανόδου για τον ΟΦΗ με εντυπωσιακή νίκη απέναντι στον Άρη (3-0 σετ)

Το πρώτο σημαντικό βήμα για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική φάση των Play Offs ανόδου έκανε σήμερα στο Κλειστό του ΒΑΚ η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ που στο πρώτο ματς της σειρά με τον Άρη κέρδισε εντυπωσιακά με 3-0 σετ τους “κιτρινόμαυρους”. 

Ο ΟΦΗ που έχει το πλεονέκτημα της έδρας στις αναμετρήσεις με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης αν στη ρεβάνς που θα γίνει στη συμπρωτεύουσα την Τετάρτη 3 Απριλίου κερδίσει εκ νέου θα πάρει το εισιτήριο για τον τελική φάση των Play Offs, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει και τρίτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ΒΑΚ και πάλι την Κυριακή 7 Απριλίου.

Το ματς 

Ο ΟΦΗ πήρε το πρώτο σετ με 25-20, αλλά στο δεύτερο σετ δυσκολεύτηκε αρκετά από τον Άρη που αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. Οι δύο ομάδες έκαναν εκατέρωθεν λάθη στους τελευταίους πόντους του δεύτερου σετ με τον ΟΦΗ να είναι τελικά ποιο τυχερός και να το παίρνει με 27-25.

Στο τρίτο σετ η κρητική ομάδα έχοντας και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας που είχε συγκλονιστική παρουσία κατάφερε να κάνει περίπατο κερδίζοντας το με 25-16 πραγματοποιώντας μια πολύ σημαντική νίκη στην εκκίνηση των Play Offs για την επάνοδο στη Volley League.

Τα σετ: 25-20, 27-25, 25-16