Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Βόμβα» στην υπόθεση του Κολωνού – Αποκαλύψεις για γνωστό διαιτητή και τον βιασμό της 12χρονης

Πρόκειται για 60χρονο πρώην διαιτητή, ο οποίος θα κληθεί στην ανακρίτρια τη Δευτέρα για την υπόθεση του Κολωνού. Όσα λέει ο ίδιος.

«Βόμβα» στην υπόθεση του Κολωνού – Αποκαλύψεις για γνωστό διαιτητή και τον βιασμό της 12χρονης

Τεράστια πλοκάμια, ακόμη και στο χώρο του ποδοσφαίρου, αποκαλύπτονται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς ένας πολύ γνωστός πρώην διαιτητής κλήθηκε να καταθέσει στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί έξι ακόμη άνδρες, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Κολωνού, ανάμεσα στους και 60χρονος, πολύ γνωστός, πρώην διαιτητής, ο οποίος αναμένεται να κληθεί αύριο, Δευτέρα, στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για έναν 60χρονο διαιτητή ποδοσφαίρου παντρεμένο με δύο παιδιά. Στην περιοχή του Κολωνού είναι ιδιαίτερα γνωστός, καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και έχει πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες.

Οι νέες αποκαλύψεις προέκυψαν από την τελευταία κατάθεση της 12χρονης ότι, στο χώρο του διαιτητή, την είχε στείλει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Ο 60χρονος έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια αλλά και τη 12χρονη, ήξερε ότι πρόκειται για μια οικογένεια που δυσκολεύεται στα οικονομικά και το μόνο που έκανε είναι να δίνει λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό.