Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Βόμβα» στον άσσο με Γιάννη Δερμιτζάκη ο Ερμής Ζωνιανών!

Σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την θέση κάτω από τα γκολποστ προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr, ο Ερμής Ζωνιανών αποκτώντας τον έμπειρο τερματοφύλακα ο οποίος έχει παραστάσεις από την Super League 2, την Football League και την Γ’ Εθνική.

Ο λόγος για τον άλλοτε τερματοφύλακα του ΟΦΗ και του Εργοτέλη Γιάννη Δερμιτζάκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟΑΝ το φετινό καλοκαίρι.

Ένας πορτιέρο με πολλές εμπειρίες από επαγγελματικά πρωταθλήματα, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία μιας και είναι ακόμα 29 ετών.

Μία μεγάλη προσωπική επιτυχία του προέδρου του Ερμή Ζωνιανών, Ματθαίου Κλίνη, ο οποίος το πήρε «πάνω» του όσον αφορά την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ και κατάφερε να του αποσπάσει το «ναι», μολονότι τον είχαν προσεγγίσει από ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Μία μεταγραφική «βόμβα» για τους Ζωνιανούς οι οποίοι φέτος έχουν χτίσει μία αρκετά ισχυρή ομάδα για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου, όπου στοχεύουν σίγουρα στην κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου.

Ο Δερμιτζάκης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2012 στον Εργοτέλη, ενώ από τον Φλεβάρη του 2016 έως τον Αύγουστο του 2020 αποτέλεσε ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. Στην συνέχεια ακολούθησε το πέρασμα του από την ομάδα της Σαντορίνης, ενώ φόρεσε και την φανέλα του Ηροδότου. Από τον Γενάρη του 2022 έως τον περασμένο Ιούλιο βρισκόταν στην ομάδα του Αγίου Νικολάου (ΑΟΑΝ).