Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Ανυφαντάκης: «Προσδοκώ δικά μου παιδιά, τα επόμενα χρόνια να απαρτίζουν τη μεγάλη ομάδα του Ρωμανού»

Διαβάστε όσα είπε στις δηλώσεις του  ο προπονητής της νέας αναπτυξιακής ομάδας του Ρωμανού, Βενιζέλος Ανυφαντάκης.

Ο “Βένι” είναι έτοιμος να φορέσει την φόρμα του προπονητή, μιας και συμφώνησε να αναλάβει την αναπτυξιακή ομάδα του Ρωμανού, η οποία θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Youth League. 

Ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης αναφέρθηκε στη λύπη που του προκάλεσε το γεγονός ότι την προηγούμενη τριετία κανένα παιδί από την Ελιά δεν ενίσχυσε το σύνολο του Ρωμανού και με αφορμή αυτό αλλά και την επιθυμία της διοίκησης να βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια, δημιουργήθηκε η ομάδα η οποία όπως αναφέρει θα αποτελεί το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

 

Ο πολύπειρος αμυντικός θεωρεί ότι έχει στα χέρια του εδώ και τρία χρόνια μία φουρνιά παικτών, οι οποίος θα μπορέσουν άμεσα στο μέλλον, έχοντας όλα τα φόντα να ενισχύσουν την ομάδα του Ρωμανού και τόνισε πως η προσδοκία είναι όταν θα αποχωρήσει από την ομάδα να έχει βάλει το λιθαράκι του στην εξέλιξη της Ακαδημίας και τις επόμενες χρονιές παιδιά “δικά” του να απαρτίζουν την μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης:

«Ο Ρωμανός τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ όμως την τελευταία τριετία με λύπη βλέπουμε το καλοκαίρι ότι δεν υπάρχει κανένα παιδί της Ελιάς στην ομάδα οπότε κάθε καλοκαίρι ο Ρωμανός χρειάζεται να πληρώσει από 15 έως 20 ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να έχει μια αξιόλογη ομάδα όπως τα τελευταία χρόνια.

Επειδή λοιπόν πιστεύω και εγώ και πλέον η διοίκηση ότι οι ομάδες της Α1 έχουν άλλο σκοπό( να προωθούν ταλέντα και να δίνουν ευκαιρίες σε παιδιά του εκάστοτε χωριού) και όχι να έχει 20 ποδοσφαιριστές επί πληρωμή γιαυτό αποφασίσαμε να κάνουμε μια ομάδα στη youth league που ταυτόχρονα είναι το παρόν και το μέλλον της Ελιάς. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο όφελος της ομάδας. Προσωπικά εμένα η ώθηση ήρθε από τα ίδια τα παιδιά τα οποία δουλεύω 3 χρόνια και μου δείχνουν ότι είναι και αυτά εκει και θέλουν να παίξουν και να χαρούν το ποδόσφαιρο στην ομάδα του χωριού τους και γιατί όχι και ακόμα παραπάνω.

Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές με καλό χαρακτήρα και επειδή και εγώ έτσι ξεκίνησα (από χωριό) θεωρώ ότι πολλά παιδιά έχουν όλα τα φόντα να αγωνιστούν στην ομάδα του χωριού και παραπάνω,αυτή τη στιγμή που έχουμε 10 παιδιά τα οποία είναι μικρά για τη μεγάλη ομάδα και μεγάλα για την Ακαδημία το κατάλληλο πρωτάθλημα για να τα κρατήσεις ενεργά και με την ίδια δίψα για ποδόσφαιρο είναι το youth league.

Σαν Βενιζέλος το πρώτο πράγμα που προσδοκώ είναι όταν θα φύγω από την ομάδα να έχω βοηθήσει και εγω με τη σειρά μου και να έχω βάλει ένα λιθαράκι στην εξέλιξη της Ακαδημίας και ευρύτερα σε όλο το οικοδόμημα του Ρωμανού και επειδή εκτός από ποδοσφαιριστης πλέον θα είμαι και επίσημα προπονητής στη youth league θα ήθελα τα παιδιά μας να διασκεδάζουν το ποδόσφαιρο όπως κάνουμε 3 χρόνια,να εξελίσσονται ποδοσφαιρικα αλλα και σαν άνθρωποι και τις επόμενες χρονιές πολλά από τα παιδιά μου να απαρτίζουν την μεγάλη ομάδα.»