Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Κασαπάκης στο Primesport.gr: “Ήταν ένας άθλος η άνοδος για τον Ερμή Ζωνιανών”

Για την άνοδο του Ερμή Ζωνιανών και την επιστροφή της ομάδας μετά από τέσσερα χρόνια και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες μίλησε στο Primesport.gr ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής πορείας της Ρεθυμνιώτικης ομάδας ο Βαγγέλης Κασαπάκης. 

O Hρακλειώτης ποδοσφαιριστής του Ερμή αναφέρθηκε στα τρία πιο σημαντικά κομμάτια που οδήγησαν στην άνοδο της ομάδας στη Γ΄Εθνική και έκανε λόγω για ένα άθλο που κερδίθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά στη δήλωση του στο Primesport.gr o B. Kασαπάκης τόνισε: 

“Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Από πέρσι η ομάδα δημιούργησε ένα όμορφο κλίμα και ένα ποιοτικό ρόστερ ώστε να φτάσει στους επιθυμητούς στόχους. Ο Ερμής κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Ρεθύμνου και έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος η ομάδα με την ίδια προσέγγιση οργανώθηκε και προγραμματίστηκε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διοίκηση, προπονητικό team και εμείς οι ποδοσφαιριστές δώσαμε όλη μας την αγάπη, την διάθεση και την αγωνιστικότητα και στο τέλος βγήκαμε νικητές.

Μια ομάδα για να φτάσει στον στόχο χρειάζεται μεθοδικότητα, υπομονή και επιμονή. Εμείς σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και στα μπαράζ παρουσιάσαμε και τα 3. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο του χωριού γιατί χωρίς την στήριξη τους το έργο μας θα ήταν δυσκολότερο και φυσικά ένα κομμάτι της επιτυχίας κοστολογείται σε εκείνους. Τέλος και σημαντικότερο τα παιχνίδια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο…Ήταν ένας Άθλος!”