Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Κεφαλούκος: «Με απειλές και υποχθόνιο πόλεμο με δυναμώνετε περισσότερο»

Δήλωση με πολλούς αποδέκτες παραχώρησε ο πρόεδρος των Δειλινών, Βαγγέλης Κεφαλούκος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ Δειλινών, μιλά για υποχθόνιο πόλεμο και απειλές εις βάρος του αλλά και της ομάδας του, ο οποίος όμως όπως τονίζει τον δυναμώνει περισσότερο.

Ο Βαγγέλης Κεφαλούκος ενημερώνει δε πως οι αποφάσεις του είναι ειλημμένες και δεν αλλάζουν και προτρέπει σε όσοι θέλουν να σταθούν εμπόδιο στη λειτουργία των Δειλινών, να σταματήσουν αυτό που κάνουν, γιατί άδικα σπαταλούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Επειδή κάποιοι έχουν επιλέξει την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο, γιατί μάλλον δεν έχουν τι άλλο να κάνουν ή επωφελούνται από αυτό, δεν σημαίνει ότι έχουν το δικαίωμα να σπιλώνουν προσωπικότητες και επαγγελματίες!!! Μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα τόσα χρόνια στην τοπική αγορά, αλλά και όσα χρόνια ασχολούμαι ως παράγοντας στο τοπικό ποδόσφαιρο, δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα να αμφισβητηθεί η επαγγελματική μου ακεραιότητα, αλλά και η αυθεντικότητα μου ως άνθρωπος και επαγγελματίας.

Στα πεπραγμένα μου ως παράγοντας έχω αποδείξει εμπράκτως την φερεγγυότητα μου με πράξεις όχι με λόγια. Γνωρίζω και είμαι προετοιμασμένος για τον πόλεμο που θα δεχτώ και εγώ και οι συνεργάτες μου, για αυτό το οποίο έχω ήδη αποφασίσει να δημιουργήσω! Όμως σας ενημερώνουμε τώρα που είναι νωρίς για να μην σπαταλάτε άδικα τον χρόνο σας, σταματήστε τώρα που είναι νωρίς τον βρώμικο πόλεμο που κάνετε, και τις ανώνυμες παρεμβάσεις με διάφορους τρόπους, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μας πεισμώσετε περισσότερο. Λυπάμαι για μερικούς που συνεχίζουν να υπάρχουν στον χώρο μας και προβαίνουν σε έμμεσες απειλές και διαρροή ψευδών ειδήσεων με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν ίντριγκα και πρόβλημα στην λειτουργία της ομάδας των Δειλινών. Προς το παρόν ένα μόνο έχω να πω σε αυτούς που θέλουν να δημιουργούν προβλήματα!!

Την επαγγελματική και προσωπική μου ακεραιότητα, φερεγγυότητα και ανιδιοτέλεια, ούτε την διαπραγματεύτηκα ποτέ και ούτε πρόκειται στο μέλλον να το κάνω. Σταματήστε να ασχολείστε μαζί μου, με την ομάδα μου και τους συνεργάτες μου, γιατί αυτό που έχω αποφασίσει να κάνω, θα το σταματήσω μόνο όταν εγώ το θέλω !! Με απειλές και υποχθόνιο πόλεμο με δυναμώνετε περισσότερο. Δεν μιλάω αόριστα και προβαίνω σε αυτή την δήλωση διότι εδώ και ένα μήνα που έχω αναλάβει ξανά την προεδρία της ομάδας των Δειλινών φαίνεται από την συμπεριφορά ορισμένων ότι μάλλον αυτό είναι πρόβλημα για μερικούς. Ενημερώνω λοιπόν ότι οι αποφάσεις μου είναι ειλημμένες!!! Ευχαριστώ για την κατανόηση!!

Πρόεδρος Δειλινών

Κεφαλούκος Ευάγγελος