Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Κρασανάκης: «Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δουλεύουμε καθημερινά»

Με τους Κουράκη και Μεταξάκη να πετυχαίνουν δύο γκολ και τον Σκούφο να προσθέτει ένα ακόμα ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Ποσειδώνα στον Κρουσώνα με 5-0. Διαβάστε τι δήλωσε στο Primesport.gr ο Βασίλης Κρασανάκης.

Μεστό χαρακτήρισε το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ποσειδώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή και βρήκε τις αδυναμίες του αντιπάλου του. Όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας, ο Βασίλης Κρασανάκης επεσήμανε πως η ομάδα του δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να “δένει” και δουλεύει σαν σύνολο ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟ Κρουσώνα, Βασίλης Κρασανάκης στο Primesport.gr:

Ήταν ένα παιχνίδι στα πλαίσια της παρατεταμένης προετοιμασίας της ομάδας με ένα αρκετά ανταγωνιστικό αντίπαλο. Θεωρώ όσον αφορά το παιχνίδι, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή, βρήκαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και τις εκμεταλλευτήκαμε, μέσα από ένα μεστό παιχνίδι. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δουλεύουμε καθημερινά ώστε μέρα με τη μέρα να δένει η ομάδα και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι για όταν αποφασιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.