Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Κρασανάκης: «Τα κεφάλια κάτω και κοιτάμε την συνέχεια»

Ο Βασίλης Κρασανάκης μίλησε στο Primesport.gr μετά την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Χερσόνησο.

Με επιβλητικό τρόπο παρέμεινε στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ ο ΠΑΟ Κρουσώνα, ο οποίος χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα εμπόδια κέρδισε με 6-0 την Χερσόνησο «Palmera Beach»για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητή του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κρασανάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε πως η ομάδα του πέτυχε το ζητούμενο, δηλαδή να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρή και πειθαρχημένη μετά προηγούμενα παιχνίδια.

«Όπως είχαμε πει και στις δηλώσεις πριν το παιχνίδι με τη Χερσόνησο, για μας ήταν ζητούμενο να παρουσιαστούμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, σοβαροί, πειθαρχημένοι και μέσα από μεστό ποδόσφαιρο να κυνηγήσουμε τη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που έδειχνε να έχει συνεχή ανοδική πορεία. Νομίζω ότι τα καταφέραμε σε υψηλό βαθμό, μπήκαμε αρκετά συνειδητοποιημένοι και βοήθησε ότι ήμασταν και εύστοχοι με αποτέλεσμα να προηγηθούμε με σκορ ασφαλείας από πολύ νωρίς. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα διαχείρισης. Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, για ακόμα μια φορά! Από αύριο τα κεφάλια κάτω και κοιτάμε τη συνέχεια! Καλή συνέχεια και στην ομάδα της χερσονήσου και στη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι εκεί για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας για φέτος.» δήλωσε στο Primesport.gr ο Βασίλης Κρασανάκης.