Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Νταμπράουσκας: “Eίχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας, καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε”

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως η Φιορεντίνα δήλωσε μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της Cosmote TV o προπονητής του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας ο οποίος πάντως επισήμανε ότι η ομάδα του στα επίσημα παιχνίδια θα πρέπει να έχει περισσότερη κατοχή της μπάλας και να τελειώνει πιο καλά τις ευκαιρίες που δημιουργεί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ στην Cosmote TV: 

«Πάντα στα φιλικά δεν μετράει το αποτέλεσμα, μετράει η απόδοση των ποδοσφαιριστών. Είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας, ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους με αυτό τον αντίπαλο και ήταν μία τακτική μάχη για να δούμε αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε, καλύψαμε τους χώρους, εκείνοι είχαν κάποιες ευκαιρίες αλλά ήμασταν καλοί. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι στην κατοχή και να βελτιωθούμε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν τις τελειώσαμε.

Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, όπως η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ δεν μπορείς να έχεις συνέχεια ευκαιρίες. Όταν τις έχεις πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι. Είναι δύσκολο να πούμε πόσο έτοιμοι είμαστε πριν την έναρξη της σεζόν, θέλουμε 4-5 επίσημα παιχνίδια για να είμαστε πιο ακριβείς. Ο Άρης στο παιχνίδι της πρεμιέρας θα έχει ένα πλεονέκτημα γιατί έχει παίξει αρκετά Ευρωπαϊκά επίσημα παιχνίδια, είναι μεγάλο αβαντάζ. Το ξέρουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό».