Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Νταμπράουσκας: “O μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε είναι η δουλειά”

Στη δουλειά που πρέπει να γίνει τόσο στο διάστημα που απομένει μέχρι την διακοπή όσο και μετά από αυτή στάθηκε ιδιαίτερα ο Βάλντας Νταμπράουσκας στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του ματς με τον Ιωνικό. 

Αναλυτικά οι ερωτήσεις που έγιναν στον Λιθουανό τεχνικό: 

Tι πιστεύει ότι πήγε λάθος στο σημερινό ματς: “Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλή ενέργεια και ξεκινήσαμε καλά κάνοντας καλές φάσεις. Αυτό που συμβαίνει είναι αυτό που είδαμε και στο ματς με την Λαμία. Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να βγουν στο γήπεδο και να σκοράρουν και νοιάζονται πολύ για την ομάδα , για αυτό υπάρχει το στρες και η πίεση και αυτό μας επηρέασε στο δεύτερο ημίχρονο. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνουμε κάτι αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ και αυτό δυσκόλεψε και άλλο την κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Αυτή την στιγμή μπορεί να φαίνονται όλα σκοτεινά αλλά πιστεύω ότι αυτό το γκρουπ μπορεί να πετύχει περισσότερα.” 

Για το ότι οι επιθετικοί του ΟΦΗ παραμένουν χωρίς γκολ και γιατί ο ΟΦΗ μετά τα πρώτα λεπτά παίζει χωρίς ένταση: “Υπάρχουν κάποια προβλήματα αλλά προσπαθούμε να τα κοιτάξουμε καλύτερα, Είδα ότι οι παίκτες που ήταν στο επιθετικό τρίτο είχαν μια ενέργεια. Αυτή την στιγμή έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και έχουμε κάποιους άλλους που παίζουν βασικοί αλλά βγάζουν τραυματισμούς. Ο μόνος τρόπος για να καταφέρουμε καλύτερα πράγματα είναι δουλειά και σταθερότητα.” 

Για το ότι ήταν ο μόνος που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο και δεν αποδοκιμάστηκε: “Αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα αλλά πριν έρθω μελέτησα την ιστορία και τι σημαίνει να προπονείς μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ. Εκτιμώ αυτό το καλωσόρισμα αλλά αυτό που θέλω είναι κόσμος και παίκτες να είναι ένα. Ναι τα πράγματα δεν πάνε καλά , αλλά οι παίκτες δουλεύουν και προσπαθούν. Κάθε οπαδός της ομάδας να είναι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται”. 

Για το που πρέπει να αλλάξει ο ΟΦΗ στο διάστημα της διακοπής και να μπορέσει ο ΟΦΗ να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία: “Ξέρω που βρισκόμαστε και το κατανοώ . Ο μόνος τρόπος είναι να δουλέψουμε και η πιο σημαντική προπόνηση είναι αύριο το πρωί. Αν πιστέψουμε σε αυτή την διαδικασία που ξεκίνησε πιστεύω σε καλύτερες στιγμές στο μέλλον. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω για μεταγραφές. Σαν καινούργιος προπονητής θέλω πρώτα να δω το υπάρχον ρόστερ. Τώρα έχουμε δύο ματς μέχρι την διακοπή και εκεί πρέπει να δώσουμε την προσοχή μας.” 

Για το ποιο πιστεύει ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή στην ομάδα: “Όταν έχεις ένα κακό αποτέλεσμα μπορείς να δεις μικρά προβλήματα παντού και όσο έρχονται αυτά τα αποτελέσματα το κύριο πρόβλημα μεγαλώνει. Από την στιγμή που ήρθαμε ήταν να δούμε αυτά τα προβλήματα και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τα λύσουμε. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο κρίνεται από τα αποτελέσματα . Δεν μπορώ να βλέπω θετικά τα πράγματα όταν βλέπω την ομάδα μου να δέχεται δύο γκολ και να είμαι ευχαριστημένος. Πρέπει να βγάλουμε την αρνητικότητα που υπάρχει στην ομάδα. Αποδέχομαι την πρόκληση και είμαι εδώ για να δουλέψω”.