Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Πλεσίτης: «Δεν αξίζει στην ΑΕΚ η θέση που βρίσκεται βαθμολογικά – Παρά τις δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε με νίκη τη χρονιά»

Χωρίς τα 19 από τα 28 γκολ που έχει πετύχει την φετινή χρονιά είναι πιθανόν να παραταχθεί στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την ΑΕ Κατσαμπά ο Ανθεστίων. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα της ομάδας του Θραψανού και τις δηλώσεις του Βασίλη Πλεσίτη στο Primesport.gr.

Το ντέρμπι με τον ΠΟΑ άφησε λαβωμένο τον Ανθεστίωνα, καθώς ο πρώτος σκόρερ του, Μαρίνος Σεραφειμίδης και ο δεύτερος, Αλέξανδρος Μπερνίκου, αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με την ΑΕ Κατσαμπά, το οποίο είναι και το τελευταίο για το έτος 2022.

Απόντες θα είναι οι τραυματίες, Κεφάκης, Πλαϊτάκης και Ανυφαντάκης, αντίθετα με τον Μάριο Χότζα που εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής, μετά την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με τη Βόνη και βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Βασίλη Πλεσίτη.

Ο ικανός τεχνικός της ομάδας του Θραψανού μίλησε στο Primesport.gr ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης, τονίζοντας πως η ΑΕ Κατσαμπά είναι πιο χαμηλά βαθμολογικά από ό,τι της αξίζει και ότι η συγκομιδή της μέχρι στιγμής δεν της αναλογεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η ΑΕΚ είναι πιο χαμηλά βαθμολογικά από ό,τι της αξίζει. Είναι μία ομάδα που δεν έχει πάρει τους βαθμούς που της αναλογούν. Είναι το τελευταίο ματς του 2022 και παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν από την αξία του αντιπάλου και τις απουσίες μας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται η χρονιά.»