Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Πλεσίτης: «Θέλει προσοχή το παιχνίδι – Το πλάνο του Εργοτέλη χρειάζεται υπομονή και στήριξη»

Με τον αρχηγό του, Νίκο Τρουλάκη για πρώτη φορά στην αποστολή αυτή τη σεζόν θα παραταχθεί στο Μαρτινέγκο ο Ανθεστίωνας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά της ομάδας του Θραψανού, όπως και την αναφορά του Βασίλη Πλεσίτη για το παιχνίδι.

Με τον Νίκο Τρουλάκη να μπαίνει για πρώτη φορά στην αποστολή, ο Ανθεστίων θα φιλοξενηθεί από τον Εργοτέλη, στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» για την 6η στροφή του πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να λείπουν και τα προβλήματα για τους Θραψανιώτες.

Συγκεκριμένα από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, θα απουσιάζουν οι Χατζάκης (αποκατάσταση μετά από χειρουργείο στους κοιλιακούς),  τον Ανυφαντάκη (δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού του) και τον Παχάκη (πρόβλημα στη μέση).

Για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη μίλησε στο Primesport.gr o Βασίλης Πλεσίτης, για την οποία δήλωσε, πως θέλει προσοχή, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα προσπάθεια που γίνεται στους “κιτρινόμαυρους” όντας από τους ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει το σωματείο στο παρελθόν, ως προπονητής της Κ20 και βοηθός του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο το οποίο, θα πρέπει να κοιτάξουμε με προσοχή. Ο Εργοτέλης έχει παίκτες με φιλοδοξίες, ταλέντο και πολλές ικανότητες και για αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, αν θέλουμε να επιστρέψουμε μετά το ρεπό με θετικό αποτέλεσμα.»

Για τον Εργοτέλη:  «Είναι μία καινούρια προσπάθεια. Ο Εργοτέλης μετά από μία 20ετία βρίσκεται εκτός επαγγελματικών κατηγοριών, οι άνθρωποι του έχουν επιλέξει με σύμμαχο την μεγάλη Ακαδημία του Μαρτινέγκο, να χτίσουν από την αρχή την ομάδα και είναι κάτι που χρειάζεται επιμονή, υπομονή και οπωσδήποτε στήριξη σε αυτό το πλάνο. »