Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Πλεσίτης: «Να φροντίσουμε ώστε στο τέλος της χρονιάς, πρωταθλητής να είναι το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο»

Για την αναμέτρηση με τις Ασίτες, την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ανθεστίωνα αλλά και των στόχων του μίλησε στο Primesport.gr, o Βασίλης Πλεσίτης.

Ο ικανός τεχνικός, ευχήθηκε καλή χρονιά με ομαλότητα, ενώ έκανε έκκληση να φροντίσουν όλοι, ώστε το τέλος της χρονιάς να είναι πρωταθλητής το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Ο Βασίλης Πλεσίτης αναφέρθηκε και στόχους της ομάδας του, αλλά και στην πρεμιέρα με τις Ασίτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Πλεσίτης:

Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, με ομαλότητα για όλους. Να φροντίσουμε ώστε το πρωτάθλημα να αναβαθμίζεται συνεχώς, όπως μπορεί ο καθένας από το πόστο του, έτσι ώστε το τέλος να είναι πρωταθλητής το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να έχουμε θετική πορεία στο πρωτάθλημα, θετικό πρόσημο και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα κατά ένα λιθαράκι σε όλα τα επίπεδα. Όσον αφορά την πρεμιέρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί, σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τα καταφέρουμε.