Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nα αξιοποιήσει την έδρα του θέλει ο Αστέρας Μυρτιάς Πόρος κόντρα στο Μαρτινέγκο

Οι “κοκκινομαυρομπλε” υποδέχονται το Μαρτινέγκο την Κυριακή το πρωί (12/02, 11:30 ) στις Αγίες Παρασκιές με στόχο να βάλουν άλλο ένα τρίποντο στο σακούλι τους.
 
Η ομάδα του Δημήτρη Τσέρου που είχε κερδίσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μαρτινέγκο και προέρχεται από την ανατροπή στο φινάλε με τον Τηγανίτη θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα εντός έδρας αποτελέσματα αλλά και στην καλή της πορεία στο πρωτάθλημα.
 
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι επιστρέφει ο Ηλίας Τσέρος που ολοκλήρωσε την εξεταστική περίοδο στη Θεσσαλονίκη και γύρισε στο Ηράκλειο. Στον αντίποδα θ’ απουσιάσουν ο τιμωρημένος Νίκος Κοτζιάς, ο Γιώργος Τζαγκαράκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα και ο Θανάσης Συμεωνίδης που ταλαιπωρείται από ίωση. Σχετικά με τους Τέλη Λικάι, Γιώργο Μαρκάροφ η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
 
“Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις και αισιοδοξία για το παιχνίδι. Παρά τις απουσίες που έχουμε κάθε αγωνιστική και για τις οποίες είμαστε συνηθισμένοι προσπαθούμε να βρούμε μία σταθερότητα σαν ομάδα. Έχουμε αποδείξει στην έδρα μας ότι είμαστε πολύ δυνατοί. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη με μία πάρα πολύ καλή ομάδα υποδομής. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος”, δήλωσε σχετικά στο “Αστέρας Μυρτιάς Πόρος” ο Δημήτρης Τσέρος.
 
Στις Αγίες Παρασκιές θα σφυρίξει ο Παπαδοσπυριδάκης Ε. με βοηθούς τους Σαμιωτάκη Ε. – Θέμελη Π.