Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ΄Εθνική: Έρχεται αύξηση των ομίλων μετά την τηλεδιάσκεψη των ομάδων με την ΕΠΟ

Μπορεί η 13 Νοεμβρίου να είναι η ημερομηνία η οποία είναι η πιθανότερη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής όμως στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της ΕΠΟ με τις ομάδες της κατηγορίας το κύριο θέμα που συζητήθηκε για τον καταρτισμό των ομίλων φέρνει όπως όλα δείχνουν αύξηση των ομίλων για τη νέα σεζόν. 

Η αρχική προκήρυξη προέβλεπε μια Γ΄Εθνικη με 4 ομίλους στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν όμως η μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη της σεζόν φέρνει πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές και έτσι προέκυψε η συζήτηση για την αύξηση των ομίλων από 4 το πιθανότερο σε 6 αντί 7 που ήταν πέρυσι.

Υπέρ των 6 ομίλων τάχθηκε το 70% των ομάδων, ενώ υπήρξε και πρόταση για 5 ομίλους. Με το υπάρχον πλάνο των 4 ομίλων, θα υπάρξουν 8 εμβόλιμες αγωνιστικές, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί από τις ομάδες καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές εργάζονται τις καθημερινές και είναι δύσκολο να δίνουν το παρών στις εμβόλιμες αγωνιστικές.

Σε ότι αφορά τον καταρτισμό των ομίλων, οι ομάδες της Αθήνας ζήτησαν να γίνει χωρισμός των μεγάλων ΕΠΣ με κλήρωση και όχι με ορισμό όπως γινόταν μέχρι τώρα κάτι που μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τις ομάδες της Κρήτης και τους αντιπάλους που θα βρουν μπροστά τους στο πρωτάθλημα.