Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γαβαλάς: «Οι διοικήσεις είναι ήρωες»

Το σύνθημα για κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και της ανόδου στην Super League 2 έστειλε ο αντιπρόεδρος και βασικός χρηματοδότης του Αλμυρού Θωμάς Γαβαλάς.

 

Για την άνοδο στην Super League 2 χτίστηκε την φετινή χρονιά ο Αλμυρός, με τους Κρητικούς να θέλουν να παντρέψουν κάποιους έμπειρους παίκτες όπως οι Κατσικοκέρης και Φραγκουλάκης, με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο αντιπρόεδρος του Αλμυρού Θωμάς Γαβαλάς, μίλησε στην Mikriliga.com για την πορεία ως τώρα της ομάδας, τους στόχους της αλλά και την προσπάθεια της διοίκησης για διάκριση του Αλμυρού.

«Η ομάδα μας στο προηγούμενο αγώνα έδωσε τον εαυτό της όπως θέλαμε και έφτασε σε μια μεγάλη σε έκταση νίκη. Το Μοσχάτο ήταν μια καλή ομάδα αλλά εμείς είμαστε πολύ καλύτεροι και το δείξαμε στο γήπεδο. Κάθε Κυριακή βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη για να πετύχουμε τους στόχους μας» είπε αρχικά ο κ. Γαβαλάς, ενώ για την αναμέτρηση που ακολουθεί ανέφερε:

 

«Ο Πόρος είναι μια ομάδα που απο πέρσι έχει δείξει ότι είναι μια δυνατή ομάδα και θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν η ήττα από τον ΑΟ Τυμπακίου ήταν αυτό που συσπείρωσε τον σύλλογο: «Από πέρσι τον Ιανουάριο, προσπαθήσαμε όλοι μαζί συσπειρωθήκαμε και κλείσαμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο. Στήσαμε ένα ρόστερ από την 1η Αυγούστου που κάτι λέει αυτό. Η ήττα μας ξύπνησε και μας έδειξε ότι θα πρέπει να δείξουμε αυτό που είμαστε. Κάθε Κυριακή ο Αλμυρός θα είναι αυτό που πρέπει να είναι για να μπορέσει να πάρει τη νίκη. Προσπαθήσαμε να παντρέψουμε την εμπειρία με τους νέους παίκτες στον φετινό μας σχεδιασμό. Θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες τόσο τις δικές μας όσο και στον κόσμο».

Τέλος, ανέφερε: «Οι διοικήσεις είναι ήρωες. Στήριξη στις διοικήσεις στην Γ’ Εθνική δεν υπάρχει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Κάποια στιγμή και οι διοικήσεις θα κουραστούν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους. Η Γ’ Εθνική δεν θα πρέπει να είναι ερασιτεχνική κατηγορία αλλά επαγγελματική, καθώς αυτό της αξίζει».