Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γαβαλάς: «Ο Αλμυρός χτίζεται σιγά-σιγά χωρίς μεγάλα λόγια»

Στο Primesport.gr μίλησε ο πρόεδρος του Αλμυρού Θωμάς Γαβαλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στον φετινό σχεδιασμό της ομάδας τονίζοντας ότι η ομάδα χτίζεται σιγά-σιγά χωρίς μεγάλα λόγια, έχοντας πάρει το μάθημα της από την προηγούμενη σεζόν.

Ο ισχυρός παράγοντας της ομάδας του Γαζίου υπογράμμισε ότι χρειάζονται την στήριξη των ανθρώπων της περιοχής και όσων αγαπούν τον Αλμυρό, συμπληρώνοντας ότι θέλουν να δημιουργήσουν μία καλή, ανταγωνιστική ομάδα που να έχει έντονο το Κρητικό στοιχείο, να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να έχει σε γενικές γραμμές χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μία δύσκολη χρονιά, όπου χρειαζόμαστε την στήριξη των ανθρώπων του Γαζίου και όσων αγαπούν τον Αλμυρό. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία να είναι ανταγωνιστική, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έχει έντονο το Κρητικό στοιχείο. Στόχος μας είναι να έχουμε όσο το δυνατόν ένα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, παιδιά με όρεξη, διάθεση για προσφορά για να μπορούμε ο Αλμυρός να έχει μέλλον. Η ομάδα χτίζεται σιγά-σιγά χωρίς μεγάλα λόγια, με πολύ δουλειά, με εμπιστοσύνη στον προπονητή και το προπονητικό τιμ και πιστεύω ότι φέτος και με το μάθημα της προηγούμενης χρονιάς θα είμαστε πολύ καλύτεροι και θα κάνουμε πολλά πράγματα παραπάνω.»