Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιάννης Ιωαννίδης: Συγκλονιστικές εικόνες, σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του στο Αλεξάνδρειο

Συγκίνηση και δέος στο λαϊκό προσκύνημα για τον Γιάννη Ιωαννίδη στο Αλεξάνδρειο, με εκατοντάδες ανθρώπους να δίνουν το παρών για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον “Ξανθό”.

Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετάει έναν άνθρωπο που άλλαξε την μπασκετική ιστορία της πόλης. Την μπασκετική ιστορία της χώρας. Άνθρωποι που λάτρεψαν τον Γιάννη Ιωαννίδη βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον “Ξανθό”, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο ημέρες, στις 4 Οκτωβρίου 2023. 

Η Αθήνα είπε το δικό της “αντίο” στον Γιάννη Ιωαννίδη χθες (5/10) και σήμερα (6/10) ήρθε η σειρά της αγαπημένης του Θεσσαλονίκης και του ακόμα πιο αγαπημένου του Άρη. O τεράστιος Νίκος Γκάλης δεν ήταν δυνατό να λείψει από το λαϊκό προσκύνημα του Γιάννη Ιωαννίδη, αφού παρέα με τον “Ξανθό” και τον Παναγιώτη Γιαννάκη οδήγησαν τον Άρη σε απίστευτες στιγμές την δεκαετία του 80′.

Ο Νίκος Γκάλης στο λαϊκό προσκύνημα για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Σύσσωμη η ομάδα του Άρη, παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση, στο λαϊκό προσκύνημα για τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Η ομάδα του Άρη στο Αλεξάνδρειο για το λαϊκό προσκύνημα του Γιάννη Ιωαννίδη

Ο Βασίλης Λυπηρίδης, μέλος του Άρη όταν ήταν προπονητής ο Γιάννης Ιωαννίδης την δεκαετία του 80′, δεν μπορούσε να λείψει.

Ο Βασίλης Λυπηρίδης στο λαϊκό προσκύνημα για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Ο σπουδαίος Χάρης Παπαγεωργίου – άλλοτε παίκτης του Γιάννη Ιωαννίδη και νυν πρόεδρος του Άρη – στο λαϊκό προσκύνημα για τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Χάρης Παπαγεωργίου στο λαϊκό προσκύνημα του Γιάννη Ιωαννίδη

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο για να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Γιάννη Ιωαννίδη

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο για να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Γιάννη Ιωαννίδη

Ο Νίκος Φιλίππου ήταν ένας από τους πολλούς διεθνείς παίκτες που αναδείχθηκαν από τον Γιάννη Ιωαννίδη και έδωσε και αυτός το παρών στο Αλεξάνδρειο.

Ο Νίκος Φιλίππου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Πηγή: sport24.gr