Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιάννης Φλουρής για Ντίνο Τζανάκη: «Είσαι ο λόγος που εκατοντάδες παιδιά αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο και τον ΑΟΚ»

Διαβάστε την συγκινητική δήλωση του Γιάννη Φλουρή στο Primesport.gr, για τον Ντίνο Τζανάκη, ο οποίος απεβίωσε τις τελευταίες ώρες!

Ο Γιάννης Φλουρής έχει υπηρετήσει τον ΑΟ Καμινίων από πολλά και διάφορα πόστα, όπως από αυτό του γενικού αρχηγού, του ταμία, του γενικού γραμματέα, του ποδοσφαιριστή αλλά και του προπονητή και γνώριζε πολύ καλά τον αείμνηστο πλέον Ντίνο Τζανάκη. 

Όπως αναφέρει στην τοποθέτηση του στο Primesport.gr, ο Ντίνος ήταν ο λόγος που εκατοντάδες παιδιά αγάπησαν το ποδόσφαιρο και το σωματείο του ΑΟΚ!

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Ντίνος των Καμινίων, ο Ντίνος του ΑΟΚ, ο Ντίνος όλου του Ηρακλείου δυστυχώς έφυγε νωρίς από κοντά μας. Ο άνθρωπος που σε όποιο γήπεδο και αν πηγαίναμε πάντα τον καλωσόριζαν με αγάπη και σεβασμό! Ο άνθρωπος που έκανε εκατοντάδες παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και με τον ΑΟΚ. 

Πάντα με το χαμόγελο και τα αστεία σου, άνθρωπος που κανείς στο Ηράκλειο δεν θα βρεθεί να πει κακιά κουβέντα. Για πάρα πολλά χρόνια ένα απ’τα πιο ενεργά στελέχη του ΑΟΚ με μεγάλη αδυναμία στις μικρές ηλικίες .Είσαι ο σημαντικότερος λόγος που εκατοντάδες παιδιά αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο και τον ΑΟΚαμινιων! Είναι τόσα μα τόσα πολλά που έκανες με όλους εμάς και εντός γηπέδων και εκτός

Υ.Γ 1 βάλε εκεί στον παράδεισο που θα πας μια ρακή με καρπούζι!

Υ.Γ2 μέχρι και κουτάλια μας έμαθες να παίζουμε»