Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιαλιτάκης: “Στην Αγία Βαρβάρα ένιωσα πραγματικά τι σημαίνει οικογένεια”

Διαβάστε στο Primesport.gr τους λόγους που ο Γιάννης Γιαλιτάκης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αγία Βαρβάρα και την νέα χρονιά

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πάρα πολύ ταλέντο και είναι ένα εργαλείο στα χέρια του προπονητή του.

Μιλάμε για ένα δεξί μπακ-χαφ, ο οποίος αγωνίζεται και ως επιθετικός εάν του ζητηθεί και έναν παίκτη που κλέβει τις εντυπώσεις σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαλιτάκη, ο οποίος θα συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο στην Αγία Βαρβάρα και το Primesport.gr επικοινώνησε μαζί του και εκείνος μας είπε τους λόγους της ανανέωσης του με το σωματείο της Αγίας Βαρβάρας παρά τις πολλές προτάσεις που είχε από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γιαλιτάκη στο Primesport.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω για ακόμη έναν χρόνο στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.

Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας μου έχουν βρεθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα ένιωσα πραγματικά τι σημαίνει οικογένεια και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους επέλεξε την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας να συνεχίσω για μία ακόμη χρονιά.

Σίγουρα δέχθηκα αρκετές προτάσεις, κάτι που σίγουρα με ικανοποιεί, και θέλω να τους ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον τους αλλά η Αγία Βαρβάρα αποτελεί για έμενα ένα σημείο αναφοράς καθώς πέρασα και περνάω αφού θα συνεχίσουμε μαζί και την νέα χρονιά μία πολύ όμορφη περίοδο.

Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να γίνει πράξη αυτό και τέλος θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και να κυλήσουν όλα ομαλά την φετινή χρονιά!”