Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιατί ο ΟΦΙεράπετρας δεν πήρε χρήματα από το στοίχημα και το παράδοξο του πράγματος

Πέρα από τον Ηρόδοτο και ο Ο.Φ.Ιεράπετρας είναι μια ακόμη ομάδα από την Κρήτη που δεν είδε στα ταμεία της να μπαίνουν τα χρήματα από το ποσοστό του στοιχήματος τα οποία μπήκαν σε 17 τελικά ομάδες της Super League 2 μετά από πολύμηνη καθυστέρηση. 

Όπως αναφέρει το FLnews ο λόγος που δεν είδε το φως του χρήματος ο Ο.Φ.Ιεράπετρας έχει να κάνει με την τελευταία αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα για οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστή της.

Και εδώ υπάρχει το εξής περίεργο του πράγματος. Γιατί το ίδιο το Υπουργείο στερεί την δυνατότητα καταβολής αυτών των χρημάτων από τον Ο.Φ.Ι από την στιγμή που υποτίθεται ότι τα περιμένουν οι άνθρωποι της Λασιθιώτικης ομάδας για να πάρουν μια σημαντική ανάσα και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους που σε μεγάλο βαθμό προκύπτουν από το γεγονός ότι πήραν και θα πάρουν καθυστερημένα αυτά τα λεφτά.

Γιατί η ίδια η διοργανώτρια αρχή όπως γινόταν παλαιότερα δεν ζήτησε από το αρμόδιο Υπουργείο να πάνε απευθείας στους λογαριασμούς των παικτών τα χρήματα που τους οφείλονται και το υπόλοιπο ποσό που μένει να δοθεί άμεσα στις ομάδες ώστε να μπορέσουν να πάρουν μια σημαντική ανάσα έστω και προς την λήξη της σεζόν.

Το άλλο παράδοξο του πράγματος είναι ότι ο Πανσερραϊκός που έχει κερδίσει ήδη την άνοδο του στην Super League δεν έλαβε και αυτός χρήματα για αγώνες που θεωρούνται ύποπτοι προς χειραγώγηση αλλά οι φάκελοι τους παραμένουν κάπου ξεχασμένοι εδώ και καιρό στα συρτάρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.