Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Για καλό σκοπό τα έσοδα από το φιλανθρωπικό τουρνουά

Σημαντική κίνηση ανθρωπιάς…

Παραδόθηκαν στο κέντρο φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» τα έσοδα από το φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ, που διεξήχθη στο Λίντο, στις 29 Δεκεμβρίου. Το τουρνουά αφιερώθηκε στη μνήμη του Λιμενικού Καπετάνιου Παναγιώτη. Η ανακοίνωση:

«Εκπρόσωποι του Παραρτήματος Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑ.Γ.Ν.Η. , επισκέφθηκαν το κέντρο φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία <<ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ>> στα Άνω Κάλεσσα όπου τους παραδώσαμε το ποσό των 1.050 ευρώ το οποίο συγκεντρώθηκε στο μίνι φιλανθρωπικό τουρνουά αγώνων επίδειξης μπάσκετ , που έγινε την Παρασκευή 29-12-2023 στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ΛΙΝΤΟ’’.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του κέντρου. Το τουρνουά αφιερώθηκε στη μνήμη του Λιμενικού Καπετάνιου Παναγιώτη, ο οποίος συμμετείχε ανελλιπώς στο τουρνουά όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πριν έναν χρόνο μας άφησε τόσο νωρίς».