Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Για μια νέα αρχή με Ραύκο ο Αστέρας Μυρτιάς Πόρος

Με την τελευταία προπόνηση την Παρασκευή αργά το απόγευμα (25/11) στις Αγίες Παρασκιές ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Αστέρα Μυρτιάς Πόρος για το παιχνίδι του Σαββάτου (26/11, 15:00) στον Κρουσώνα με τον Ραύκο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας Χρήστος Καργιώτης και Δημήτρης Τσέρος έδωσαν μεγάλο βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι, προσπαθώντας ν’ ανυψώσουν τον ηθικό των ποδοσφαιριστών τους μετά την πολύ βαριά ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Α.Ε. Κρητών στις Αγίες Παρασκιές.

Σ’ ένα ματς όπου δεν λειτούργησε τίποτα σωστά για την νεοσύστατη ομάδα. “Θέλουμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον Ραύκο, ν’ αφήσουμε πίσω μας το άσχημο αποτέλεσμα με την Α.Ε. Κρητών και να προχωρήσουμε μπροστά. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε με καλή εμφάνιση στον Κρουσώνα για να ξεχάσουμε το κακό αποτέλεσμα που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα”, δήλωσε σχετικά στο “Αστέρας Μυρτιάς Πόρος” ο εκ των προπονητών της ομάδας Δημήτρης Τσέρος.

Το προπονητικό δίδυμο των “κοκκινομαυρομπλε” καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τους τραυματίες Μεραμβελιωτάκη, Τριανταφυλλάκη με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι ετοιμοπόλεμοι.