Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Για πάντα στον ΟΦΗ ο Σωτηρίου

Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Σωτηρίου θα είναι μέλος του ΟΦΗ! 

Αυτό έκανε γνωστό η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσής της, όπου αναφέρει πώς συνδέει πλέον άρρηκτα το όνομά του με τον ΟΦΗ και την Κρήτη.

Η ανακοίνωση: 

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Σωτηρίου θα αποτελεί μέλος της ομάδας μας για 7η διαδοχική αγωνιστική σεζόν, συνδέοντας πλέον άρρηκτα το όνομά του με τον ΟΦΗ και την Κρήτη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025, εντάχθηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2018, έχοντας υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μας σε 62 αναμετρήσεις μέχρι σήμερα.

Δημήτρη συνεχίζουμε μαζί!!!”

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Δημήτρης Σωτηρίου τόνισε:

“Μετά από έξι χρόνια που βρίσκομαι εδώ, ο ΟΦΗ είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα για εμένα. Έχω ζήσει πολλές καλές, αλλά και δύσκολες στιγμές στην ομάδα, αλλά όσα έχουμε περάσει μαζί είναι η αιτία για να “δεθούμε”, εγώ και η οικογένειά μου, ακόμα περισσότερο τόσο με την ομάδα όσο με την Κρήτη και τους Κρητικούς. Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος που για 7η συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ και το μόνο που θέλω είναι με την εμπειρία μου και φυσικά μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας”.