Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Για το πρώτο βήμα… ανόδου στα Χανιά ο ΠΟΑ

Μετά από περίπου ένα μηνά από τη λήξη των επίσημων υποχρεώσεων του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, ο ΠΟΑ θα πατήσει ξανά γήπεδο φιλοξενούμενος στην έδρα του Γρανίτη για την 2η αγωνιστική των Μπαράζ Πρωταθλητών των ΕΠΣ.

Ένας μήνας πέρασε περίπου από την τελευταία αναμέτρηση του ΠΟΑ για το πρωτάθλημα, στην φιέστα του απέναντι στον ΠΑΝΟΜ στο Ατσαλένιο.

Ως γνωστόν η ομάδα του Μηνά Πίτσου κληρώθηκε την 1η αγωνιστική να αγωνιστεί με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Λασιθίου , ο οποίος λόγω της κατάστασης που υπήρξε με το Μητρώο στον γειτονικό νομό, δεν υφίσταται και πήρε το τρίποντο άνευ αγώνος στα χαρτιά, συλλέγοντας τους πρώτους του βαθμούς ξεκούραστα.

Την 2η αγωνιστική, σήμερα, Κυριακή (28/5) αναμένεται να κάνει την δική του πρεμιέρα στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, στο Γήπεδο του Γαλατά στα Χανιά με αντίπαλο τον Γρανίτη Αγίας Μαρίνας, ο οποίος την Τετάρτη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, υπέστη την ήττα με 1-0 από τον Ερμή στα Ζωνιανά.

Διαιτητής της αναμέτρησης, η οποία θα έχει ώρα έναρξης τις 17:00 ορίστηκε από την ΕΠΟ/ΚΕΔ ο Καλυβιανάκης με βοηθούς τους Βαρβαντάκη και Διονύση από τον σύνδεσμο Ρεθύμνου.