Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιοβάνοβιτς στους παίκτες: «Δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες, μας περιμένει μία τρομερή πρόκληση»

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε ιδανικά στη… νέα εποχή της με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι κι ο Σέρβος τεχνικός είχε μόνο θετικά λόγια να πει στους διεθνείς μετά το διπλό στην Ιρλανδία. Αποστολή στο Δουβλίνο.

Η Γαλανόλευκη έκανε το 2/2 στο νέο Nations League μετά το διπλό στην “Aviva Arena” και θα ταξιδέψει ως πρωτοπόρος τον επόμενο μήνα στο Λονδίνο, για να αντιμετωπίσει την Αγγλία στο “Γουέμπλεϊ”.

Ένα ματς-πρόκληση για την Ελλάδα, αλλά όπως συνηθίζει να λέει ο Γιοβάνοβιτς, αν θέλεις να πας στο Μουντιάλ, πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Και ματς όπως αυτή με τους Άγγλους, προσφέρεται αν μη τι άλλο για ένα γερό τεστ δυνάμεων.

Φυσικά ο Σέρβος ομοσπονδιακός ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από το διπλό στο Δουβλίνο κι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους παίκτες του, όταν τους μάζεψε για λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια και τους έκανε μια τελευταία ομιλία πριν χωρίσουν προσώρας οι δρόμοι τους, “θα περάσω έναν όμορφο μήνα”, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι πλέον έχουν δημιουργηθεί μεγαλύτερες προσδοκίες.

«Καταρχήν συγχαρητήρια για τη νίκη. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε αυτές τις μέρες.

Απόλαυσα την κάθε στιγμή μαζί σας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες και υποχρεώσεις.

Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω ένα όμορφο μήνα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει μια τρομερή πρόκληση, στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του για να ακολουθήσει χειροκρότημα από την πλευρά των παικτών.

#sdna