Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιον Τοράλ: Ένας επιτελικός μέσος που έγινε ο ιδανικός σέντερ φορ για τον ΟΦΗ

Ο Γιον Τοράλ με δύο υπέροχα γκολ σε έμπνευση και εκτέλεση κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας με 4-1 χθες στο Γεντί Κουλέ και ξεδίπλωσε μέσα στην έδρα της ομάδας το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο του. 

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν και πριν το ματς με την Λαμία πρώτος σκόρερ για τον ΟΦΗ αλλά πλέον με τα δύο γκολ που σημείωσε έφτασε συνολικά τα 8 στο φετινό πρωτάθλημα , ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση της καριέρας του που την είχε πετύχει την σεζόν 2015-2016 όταν αγωνιζόταν στην Championship με την φανέλα της Μπίρμιγχαμ .

Τότε βέβαια τα 8 γκολ τα είχε σημειώσει σε 36 ματς ενώ τώρα σε 23 παιχνίδια και αυτά όχι 90 λεπτα όλα έχει φτάσει τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

Ο Τοράλ από ένας ντελικάτος επιτελικός μέσος που μοίραζε ασίστ “βαφτίστηκε” ελλείψει άλλων ποιοτικών λύσεων ως παρτενέρ του Ντίκο στην κορυφή της επίθεσης και η κίνηση αυτή αποδείχθηκε ιδανική και για τον ίδιο σε μια χρονιά όπου δύο φορές βρέθηκε και πάλι δύο φορές στα πιτς λόγω θλάσεων.

Το περίεργο της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο Τοράλ φημίζεται για τις ασίστ του αλλά φέτος έχει βγάλει μόνο δύο έχοντας αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστή και όχι του πασέρ.

Μέσα από 1.560 λεπτά συμμετοχής φέτος με την φανέλα του ΟΦΗ ο Τοράλ διανύει την πιο παραγωγική του χρονιά και το κέρδος είναι διπλό γιατί και η κρητική ομάδα μέσα από αυτή την ποδοσφαιρική “αλχημεία” βρήκε τον σέντερ φορ που είχε τόσο πολύ ανάγκη.