Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Απόντων των τιμωρημένων και του τραυματία Γερακιού στο ντέρμπι με Πόρο

Για ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι αυτή τη φορά εντός έδρας προετοιμάζεται ο Γιούχτας, ο οποίος υποδέχεται τον Πόρο στις Αρχάνες στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (5ος Όμιλος).

Οι αποβολές των Γιαλούση και Νύκταρη στο παιχνίδι με τον Αλμυρό, όπως είναι κατανοητό έχουν επίπτωση και στο επόμενο, αυτό της Τετάρτης με αντίπαλο τον Πόρο στο Μαρκομιχελάκειο Στάδιο των Αρχανών.

Η αποβολή του αρχηγού του Γιούχτα, δημιουργεί ένα κενό στο κέντρο της άμυνας, που δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά ο Νίκος Σουργιάς, μολονότι ο Λευτέρης Γιαλούσης έχει αγωνιστεί και στα έξι παιχνίδια της φετινής σεζόν, όντας βασικός και αναντικατάστατος. Το κενό του αναμένεται να καλυφθεί από τον πολύπειρο, Μηνά Τζανή.

Ο Μιχαλανδρέας Νύκταρης αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας στο ντέρμπι από τον Φωστέρη, ωστόσο υπάρχουν περισσότερες λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για πάρουν θέση στο βασικό σχήμα, ενώ από την άλλη ο Γερακιός δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του και θα απουσιάζει και στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή.