Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σήμερα γιορτάζουν οι Αρχάνες, ο Γιούχτας είναι πρωταθλητής Γ’ Εθνικής!

Πανάξιος πρωταθλητής στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής ο Γιούχτας, με την ομάδα του Νίκου Σουργιά να αναδεικνύεται ισόπαλη 0-0 με τον Εθνικό Πειραιώς στις Αρχάνες και να στέφεται πρωταθλήτρια σε εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Ανεπανάληπτες στιγμές στο Μαρκομιχελάκειο Στάδιο των Αρχανών, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει σε… ένα κουβάρι τους παίκτες των «πράσινων», πανηγυρίζοντας αυτήν την σπουδαία επιτυχία που τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League 2!

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ νωθρό για τις δύο ομάδες, με τον Γιούχτα ναι μεν να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και δύο καλές στιγμές, ωστόσο… κάτι του έλειπε στην τελική προσπάθεια, και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η εστία του Χρήστου δεν είχε απειληθεί καθόλου, το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου στις Αρχάνες.

Παρόμοιο το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο, με την μοναδική αξιόλογη στιγμή να έρχεται στο 56ο λεπτό από τον Τζανή. Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε κατακόρυφα, με τον Γιούχτα να χρειαζόταν απλώς ένα πόντο για να κατακτήσει τον τίτλο. 

Η λήξη της αναμέτρησης και το τελικό 0-0 βρήκε τους πάντες να πανηγυρίζουν, με τον Γιούχτα να έχει για πρώτη φορά στην ιστορία του την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες στα επερχόμενα μπαράζ με τους πρωταθλητές των άλλων ομίλων!

Το ματς:

1’ Ξεκίνησε το ματς της χρονιάς στις Αρχάνες!

11’ Πρώτο δεκαλεπτο χωρίς ευκαιρία στις Αρχάνες, πιέζει από την αρχή ο Γιούχτας

17’ Σέντρα του Βρεττου, ο Ροβίθης πάλεψε ψηλά για την κεφαλιά όμως δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα. Πρώτη καλή στιγμή για τον Γιούχτα!

19’ Δυνατό σουτ του Γελαδάρη, πάνω από τα δοκάρια

27’Επικίνδυνη σέντρα του Δωματά έπεσε με προβολή ο Παπαγεωργίου με τον Πινη να μπλοκάρει

35’ Ο Γιούχτας έχει κρατήσει μακριά τον Εθνικό από την εστία του, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Πίνη.

45’ Ημίχρονο στις Αρχάνες, 0-0!

56’ Σέντρα σουτ του Τζανή καταλήγει στην αγκαλιά του Πίνη, πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος

78’ Στο 78 το 0-0 παραμένει

90+2 Τέλος στις Αρχάνες! Ο Γιούχτας είναι πρωταθλητής!

Οι συνθέσεις:

Γιούχτας (Ν. Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Τουγλής, Γιαλούσης, Τζανής, Αργκιλέσι, Νύκταρης (86’ Κοντογιάννης), Βρεττός (70’ Δωματάς), Ροβίθης, Δωματάς (70’ Δασκαλάκης), Κίσσας

Εθνικός Πειραιώς (Β. Χαντές): Πίνης, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Παπαγεωργίου,  Θεοδώρου, Μαλάϊ, Ζαμάνης (60’ Κώστας, 79’ λ.τ. Πλουμάτος), Διάκος (87’ Λαμάι), Μπερνιδάκης (60’ Δρόσης), Μακρυγιάννης(60’ Σάμιος), Αντωνίου

Το LIVE όπως καταγράφηκε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού: