Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Θέλει μόνο νίκη σήμερα με Καμπανιακό για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της ανόδου

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του διατηρήσει για τα καλά ζωντανό το όνειρο της ανόδου στη Super League 2 ο Γιούχτας αντιμετωπίζει σήμερα στις 5 μ.μ σε ένα κομβικό ματς τον Καμπανιακό για την 8η αγωνιστική στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ΄Εθνικής. 

Η ομάδα του Ν. Σουργιά θέλει να σημειώσει την δεύτερη νίκη της σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα μετά το τρίποντο της πρεμιέρας με αντίπαλο την Κοζάνη και να φτάσει τους 8 βαθμούς την ίδια ώρα που ο βασικός του αντίπαλος αυτή την στιγμή για την διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για την Super League 2 ο Τηλυκράτης Λευκάδας έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Κοζάνης που και αυτή θέλει τη νίκη για να “κλειδώσει” ουσιαστικά ένα από τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου.

Mε νίκη ο Γιούχτας σήμερα και μια ήττα του Τηλυκράτη στην Κοζάνη θα πάει με άλλον αέρα στο μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή στη Λευκάδα απέναντι στον Τηλυκράτη που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση άνοδος.

Στην ομάδα των Αρχανών περιμένουν και σήμερα ένα γεμάτο γήπεδο που θα σπρώξει την ομάδα στο πολυπόθητο τρίποντο και θα της δώσει άλλη ψυχολογία ενόψει και των τελευταίων δύο αγωνιστικών.

Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 8η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής: 

5μ.μ

Γιούχτας- Καμπανιακός: Μόσχου, Καφεσάκης, Σιγανός , 4ος: Ταμπουρατζής (Λασιθίου)

Κοζάνη- Τηλυκράτης Λευκάδας: Κόκκινος, Σκούτας, Τσιρώνας, 4ος: Χρυσέλης (Χαλκιδικής)