Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Ο Σουτζής σηκώνει… μανίκια κι ετοιμάζει κάτι καλό!

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας ανάμεσα σε Γιούχτα και Μανώλη Σουτζή.

Ο έμπειρος κόουτς που πέρσι τερμάτισε με τον Αλμυρό στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής, εξαργυρώνει την εξαιρετική δουλειά που έκανε ενώ δεν είναι μυστικό πώς όλες οι αντίπαλες ομάδες και οι προπονητές, του έβγαλαν το καπέλο για το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που παρουσίασε.

Σε αυτό συνέβαλλαν φυσικά και οι ποδοσφαιριστές τους οποίους “μόνταρε” και έφτιαξε το δυνατό σύνολο του Αλμυρού κι ως εκ τούτου εφόσον οι “οράνιε” θα αγωνιστούν στην Α1 ΕΠΣΗ, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση παικτών του περσινού ρόστερ, που ο ίδιος θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν το Γιούχτα. Ο Σουτζής ανέπτυξε δυνατή φιλία και σχέση απεριόριστου σεβασμού με τους παίκτες του κι έτσι σίγουρα θα δούμε κάποιους από αυτούς να γίνονται κάτοικοι Αρχανών.

Οι Αρχανιώτες, με την “μεταγραφή” Σουτζή, που πρόκειται για ένα πολύ δυνατό χαρτί, δείχνουν εξ αρχής πώς τη φετινή σεζόν θέλουν να κάνουν κάτι πολύ καλό.

Φυσικά, δεν κοιτάζει μόνο τους παίκτες του Αλμυρού αλλά και πολλούς ακόμα που έχει στο στόχαστρο και πιστεύει πώς είναι ότι πρέπει για να δημιουργηθεί ο φετινός, δυνατός Γιούχτας. Στο μεταξύ, συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και με παίκτες του περσινού ρόστερ που ο κόουτς επιθυμεί να κρατήσει και φέτος.