Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Φουλάρει για τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες

Μετά τις μαζικές μεταγραφές των τελευταίων ημερών στον Γιούχτα έχουν αρχίσει να φουλάρουν τις μηχανές τους για την τελική ευθεία των μεταγραφών όπου στόχος είναι να αποκτηθούν 4-5 παίκτες ακόμα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. 

Ο Γ. Τουτζάρης μαζί με τον Νίκο Σουργιά σκανάρουν την αγορά έχοντας επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός δεξιού και ενός αριστερού μπακ, ενός τερματοφύλακα , και 1-2 επιθετικών που θα μπορούν να παίξουν κυρίως στην κορυφή της επίθεσης.

Παίκτες ελεύθεροι κυκλοφορούν αρκετοί στην αγορά και στον Γιούχτα δεν βιάζονται γνωρίζοντας ότι παρόλο που ξεκίνησε αργά την προετοιμασία της η ομάδα πλέον έχει ένα ρόστερ 21 παικτών ικανό για να δουλέψει και ο προπονητής της ομάδας

Απομένουν κάποιες τελευταίες σημαντικές όμως μεταγραφικές πινελιές για να μπορέσει η ομάδα μέσα και από τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει να δέσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καθώς οι προσθήκες θα φτάσουν σύντομα τον διψήφιο αριθμό και χρειάζεται σίγουρα χρόνος για να αποκτήσει την απαραίτητη ομοιογένεια το σύνολο του Νίκου Σουργιά.