Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γκαγιέγος: “Δείξαμε το… μέταλλο του ΟΦΗ – Σε βάθος χρόνου θα δείξουμε και άλλα…”

Ο Χιλιανός μέσος, Φελίπε Γκαγιέγος, μιλάει αποκλειστικά στο SDNA για τη λεβέντικη νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ και το “know how” των επιτυχιών της κρητικής ομάδας κόντρα στους «μεγάλους».

Μία ακόμα ηχηρή νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ που και αίσθηση προκάλεσε και σήκωσε μπόλικη…σκόνη στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Με τόλμη κι αρετή η ομάδα του Ηρακλείου απέδειξε πως διαθέτει την κατάλληλη κρητική…συνταγή (δια χειρός Βάλντας Νταμπράουσκας) για το «φαρμάκωμα» της ΑΕΚ και την κατάκτηση της σπουδαίας νίκης κόντρα στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ο ΟΦΗ «καθάρισε» και την Ένωση μέσα στο «Γεντί Κουλέ», δείχνει τα δόντια του και εξελίσσεται σε τιμωρό των «μεγάλων».

Ο Φελίπε Γκαγιέγος έγραψε στο κοντέρ πολλά χιλιόμετρα, έκανε θαυμάσια δουλειά στον άξονα της μεσαίας γραμμής στο ανασταλτικό κομμάτι κι έβαλε το δικό του…λιθαράκι για τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ.

Μία ημέρα μετά τον θρίαμβο κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας, ο Χιλιανός μέσος μίλησε αποκλειστικά στο SDNA.

– Για το κατά πόσον περίμεναν πως θα κάνουν μια τόσο καλή εμφάνιση και θα νικήσουν την ΑΕΚ:
«Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ δυνατή και ολοκληρωμένη ομάδα, που θα υπερασπιστεί φέτος τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Ξέραμε τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα, ωστόσο μελετήσαμε σωστά».

– Για το πως ΟΦΗ κατάφερε να «βραχυκυκλώσει» την ΑΕΚ, να κυριαρχήσει και να φύγει νικητής από το γήπεδο:
«Είδαμε το παιχνίδι σαν πρόκληση και με αυτή τη νοοτροπία κατεβήκαμε στο γήπεδο. Επί 90 λεπτά ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι με τους συμπαίκτες μου, δείξαμε το…μέταλλο που έχει ο ΟΦΗ σαν ομάδα και το γεμάτο γήπεδο έδωσε το σπρώξιμο που θέλαμε».

 

«Ο Νταμπράουσκας μας είπε να
έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη»
– Για όσα τους μετέφερε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στα αποδυτήρια:
«Να έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη. Να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να έχουμε κίνητρο».

– Για τα πρώτα συναισθήματα μετά το σφύριγμα της λήξης:
«Μόνο χαρά, ικανοποίηση και ευτυχία. Το έβλεπες στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων… Και μαζί με όλα αυτά, μία τεράστια δικαίωση για την προσπάθεια που κάναμε και το χαρακτήρα που δείξαμε».

 

«Απίστευτος ο κόσμος του ΟΦΗ»

– Για τις φετινές μεγάλες νίκες του ΟΦΗ κόντρα σε ΠΑΟΚ, Άρη κι ΑΕΚ μέσα στο «Γεντί Κουλέ»:

«Σίγουρα κάτι γίνεται. Ο κόσμος είναι πραγματικά απίστευτος και ουσιαστικά κοντά στην ομάδα.

Νίκες όπως αυτές κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη, δίνουν κίνητρο όχι μόνο σε εμάς αλλά και στον κόσμο. Αυτός αποτελεί τεράστιο βοήθημα για την ομάδα και την προσπάθεια μας.

Η ατμόσφαιρα είναι κάτι που όχι μόνο το βλέπεις, αλλά και το νιώθεις… Νιώθεις τον παλμό, την ένταση, τη δύναμη, το πάθος και την στήριξη του κόσμου. Είναι απερίγραπτο».

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και βαδίζουμε τον ίδιο δρόμο με τον ΟΦΗ»

– Για τη δική του επιστροφή στο Ηράκλειο και τη δεύτερη θητεία του στον ΟΦΗ:

«Όπως είπες και εσύ, δεύτερη θητεία μου στον ΟΦΗ και αυτό κάτι δείχνει, κάτι σημαίνει. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και αυτό φαίνεται τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην καθημερινότητά μου, στην επαφή ου έχω με τον κόσμο.

Με τον ΟΦΗ νιώθω ότι βαδίζουμε τον ίδιο δρόμο και πως υπάρχουν πολλές ακόμα προοπτικές και δυνατότητες για ακόμα περισσότερα πράγματα στη συνέχεια. Σε βάθος χρόνου θα δείξουμε και άλλα…».

Πηγή: sdna.gr