Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γκολ και …κουτουλιά για τον Μπαλογιάννη με την Μπότεφ στη Βουλγαρία (Video)

Ο Κώστας Μπαλογιάννης βρήκε δίχτυα στη νίκη της Μπότεφ Πλόβντιβ επί της Μπερόε και πανηγύρισε χτυπώντας το κεφάλι του στο σημαιάκι του κόρνερ.
 

Η Μπότεφ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας μετά από τέσσερις αγωνιστικές με δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, καθώς επικράτησε στην έδρα της Μπερόε με 3-0. Μάλιστα τον δρόμο για το «διπλό» άνοιξε ο Κώστας Μπαλογιάννης, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ.

Στο 22′ μετά από απομάκρυνση κόρνερ η μπάλα έφτασε εκτός περιοχής στον Εμάνουελ, ο Νιγηριανός έφυγε στην αντεπίθεση και πέρασε την μπάλα στον 25χρονο αριστερό μπακ – χαφ, ο οποίος πλάσαρε τον τερματοφύλακα στην έξοδο του για το 0-1. Ο Έλληνας αμαυντικός πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του και πάνω στην έκρηξη του έριξε κουτουλιά στο σημαιάκι του κόρνερ.
 
Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ που προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ έδωσε και ασίστ, καθώς στο 31′ εκτέλεσε κόρνερ ο Νικόλοφ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Ο Μπαλογιάννης μετράει στην πρώτη του σεζόν στη Βουλγαρία δυο γκολ σε 26 εμφανίσεις.
 
Πηγή: gazzeta.gr
 
Δείτε το γκολ του Μπαλογιάννη από το 1.10 και μετά του βίντεο: 
 
https://www.youtube.com/watch?v=r694OnkjLZI