Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γκ. Μπετανκούρ: “Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς”

Η Κολομβιανή επιθετικός της Ρ.Ε.Α., Γκιζέλα Μπετανκούρ, είναι εκείνη που άνοιξε πρώτη… λογαριασμό τη φετινή σεζόν, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση επί του ΟΦΗ.
 
Η έμπειρη παίκτρια μίλησε για το αυριανό (15.00) παιχνίδι στη Ρόδο απέναντι στην ομάδα των Τριάντων Ιαλυσού αλλά και τους στόχους της, τονίζοντας:
 
«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ και είμαι περήφανη για την ομάδα μου, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και πλέον έχουμε προχωρήσει και έχουμε επικεντρωθεί στο επόμενο ματς. Σε μία αναμέτρηση που πρέπει να εμφανιστούμε καλύτερες από ότι στο προηγούμενο. Άλλωστε, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, ανεξαρτήτως αντιπάλου, μιας και αναζητάμε την είσοδο στα πλέι οφ.
Στόχος μας είναι να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτερες από παιχνίδι σε παιχνίδι, το οποίο σημαίνει πως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε να βελτιωθούμε και να γίνουμε μία ακόμα πιο ανταγωνιστική ομάδα.
Δεν μπορώ να μην εκδηλώσω τον ενθουσιασμό μου για τη φετινή χρονιά και για αυτή την ομάδα και τις συμπαίκτριες μου. Διαθέτουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με μεγάλη εμπειρία και επαγγελματισμό και πιστεύω πως θα καταφέρουμε τους στόχους μας».