Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γλέντησε μέχρι πρωίας με Κουνάληδες ο Ζαρός (photos)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το γλέντι της ομάδας του Ζαρού, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουλίου, το οποίο διήρκησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Το συγκρότημα των Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη ξεσήκωσαν και διασκέδασαν τον πολύ κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση, η οποία έγινε στον προαύλιο χώρο του γηπέδου της Μεσσαρίτικης ομάδας. 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε βράβευση του περσινού πρώτου σκόρερ της κατηγορίας και ποδοσφαιριστή του Ζαρού Βασίλη Ξεκαρδάκη. 

Η ανακοίνωση της ομάδας:

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!
Ένα καταπληκτικό κρητικό γλέντι, με πολύ κόσμο και αρκετό κέφι κατάφερε να φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία το ΔΣ της ομάδα μας, χτες Κυριακή 23 Ιουλίου!
Το γλέντι που διήρκησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του γηπέδου , ενώ τη μουσική της βραδιάς είχαν αναλάβει το συγκρότημα των Δημήτρη & Μιχάλη Κουνάλη.
⚽️Παράλληλα, κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο ποδοσφαιριστής μας Βασίλης Ξεκαρδάκης για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους σκόρερς της Α2 κατηγορίας, στον 2ο όμιλο!
📍Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ, ευχαριστούν θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο γλέντι και διασκέδασαν, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας!!