Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γουόκαπ: “Η Εθνική Ομάδα είναι μία υπέροχη αλλαγή στην καθημερινότητα που ζούμε με τις ομάδες μας”

Μετά την εμπειρία του MundoBasket 2023 ο Τόμας Γουόκαπ θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στα πρώτα προκριματικά παράθυρα ενόψει του EuroBasket 2025.

Ο γκραντ του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτό σε δηλώσεις που παραχώρησε στη FIBA, ενώ τόνισε πως ο απώτερος στόχος του από τη στιγμή που απέκτησε το ελληνικό διαβατήριο είναι να καταφέρει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για την ομιλία του Σπανούλη: “Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που βρίσκομαι εδώ. Αυτά που είπε, για την τιμή που έχεις να φορέσεις αυτή τη φανέλα και όλα τα υπόλοιπα, με έβαλε σε πολύ συναισθηματική κατάσταση. Φυσικά η δική μου περίπτωση είναι διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά. Εμένα μου δίνονται ευκαιρίες να ζήσω εμπειρίες που πολλά παιδιά δε θα ζήσουν ποτέ. Και για αυτό είμαι πάρα πολύ ευγνώμων. Από την πρώτη στιγμή που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα.

Οι κουβέντες του κόουτς ήταν συναισθηματικές για εμένα. Όταν ακούω τον Ύμνο σημαίνει πάρα πολλά για εμένα γιατί βιώνω σπουδαία πράγματα, όπως το δέσιμο με τα υπόλοιπα παιδιά που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχα δυνατότητα να χτίσω. Είναι μία ευκαιρία για εμένα να γίνω κομμάτι μίας κατάστασης που είναι πραγματικά ξεχωριστή”.