Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Έχασε στο 98΄τη νίκη από τον Αστέρα Τρίπολης η Ρ.Ε.Α (2-2)

Ένα σπουδαίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Σοχώρας την Κυριακή το απόγευμα για την 6η αγωνιστική της Α΄Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών , με τη ΡΕΑ να κερδίζει με 2-0 ως το 79ο λεπτό, αλλά τον Αστέρα Τρίπολης να «κλέβει» τον βαθμό στο 98ο λεπτό.
 
Στο α’ μέρος δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, με τις παίκτριες της Ρ.Ε.Α να σημειώνουν την πιο σημαντική στο 38ο λεπτό με την Κοτσάκι να μην μπορεί να νικήσει τη Γρηγοριάδου μέσα από τη μικρή περιοχή.
 
Στην επανάληψη, άλλαξε εντελώς το σκηνικό, με τις δύο ομάδες να γίνονται πιο επιθετικές. Η ομάδα του Ρεθύμνου ήταν εκείνη που άνοιξε στο σκορ στο 61’, με την Παντερή να σημειώνει ένα δύσκολο και πανέμορφο τέρμα από πλάγια θέση.
 
Στο 70’ η Κοτσάκι κέρδισε πέναλτι, με την Εράσο να ευστοχεί και να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της Ρ.Ε.Α. Όπως, ήταν λογικό οι φιλοξενούμενες πίεσαν και μείωσαν σε 2-1 στο 79΄ με τη Γεωργαντζή. Ο χρόνος κυλούσε υπέρ της ομάδας του Ρεθύμνου στη συνέχεια, αλλά στο 98’ μετά από ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα του διαιτητή, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, με τη Γεωργαντζή να εκτελεί και τη Νεοφύτου να ισοφαρίζει σε 2-2, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της.
 
Την επόμενη εβδομάδα η Ρ.Ε.Α. θα αναζητήσει την επιστροφή στις νίκες, παίζοντας στην Καστοριά απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.
 
ΡΕΑ (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Μανουκαράκη, Κοτσάκι, Βορριά, Σολίς, Παντερή (71’ Τσικουδάκη), Εράσο, Μαρκουτσά, Μπράμε, Ματέους, Γκάτσου, Δαφέρμου (86’ Κελαϊδή).
 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Γρηγοριάδου, Νεοφύτου, Μελισσού, Ντούρκοβιτς (75’ Καραγιάννη), Γεωργαντζή, Τζαφέρη, Μοσκοφίδου, Ματζάνα, Γούλα, Μεντόζα, Φακίνου.