Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Ανακοίνωσε την σπουδαία μεταγραφή της Χαμαλίδου ο ΟΦΗ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ αποκτώντας την διεθνή μεσοεπιθετικό Ιωάννα Χαμαλίδου που έχει σημαντικές παραστάσεις και από το εξωτερικό. 

Η Χαμαλίδου πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού ενώ στο ξεκίνημα του καλοκαιριού είχε συμφωνήσει με τις Αβάντιδες Χαλκίδας αλλά μετά την διάλυση της συγκεκριμένης ομάδας ο ΟΦΗ δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε δική του την 26χρονη διεθνή παίκτρια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Στ. Μαματζάκη ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε 7 πρωταθλήματα Ελλάδας και 5 Κύπελλα! Το 2018 μετακόμισε στον συμπολίτη Άρη και την επόμενη σεζόν, βγήκε για πρώτη φορά εκτός συνόρων, για λογαριασμό της Σαραγόσα. Ακολούθησε η Μπεσίκτας, η ισπανική Μπανταχόθ ενώ είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από τη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ αναφέρει: 

“Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Ο.Φ.Η. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει έναρξη συνεργασίας με την διεθνή Ελληνίδα παίκτρια Ιωάννα Χαμαλίδου. Ιωάννα θέλουμε να σε καλωσορίσουμε και επίσημα στην οικογένειά μας και να σου ευχηθούμε υγεία πάνω απ’ όλα,πολλές επιτυχίες,διακρίσεις ομαδικές και προσωπικές.”