Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Εντός έδρας ήττα για τις Νέες Εργοτέλη από τη Μύκονο (0-2)

Tην ήττα με 0-2 γνώρισαν οι Νέες Εργοτέλη το Σάββατο στο Μαρτινέγκο από τη Μύκονο στα πλαίσια της 15ης αγωνιστική της Β΄Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών. 
 
Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ ουσιαστικά από αδράνεια της άμυνας του Εργοτέλη ενώ η Μύκονος απειλήθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο από την Τουγλη μετά από κάθετη πάσα της Ασημωνη όμως η αντίπαλη τερματοφύλακας βρέθηκε σε θέση ετοιμότητας και με την Δασκαλάκη που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για σουτ μετά από στημένη φάση και σύγχυση της αντίπαλης άμυνας όμως η εκτέλεση της ήταν κακή κ η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
 
Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που τα κορίτσια του Εργοτέλη μπήκαν στο γήπεδο φορώντας όλες μπλουζάκια με το μήνυμα “Γιώτα είμαστε δίπλα σου” δείχνοντας την στήριξή τους στην Γιώτα Χαριτάκη που υπέστη ρήξη χιαστού στο προηγούμενο παιχνίδι με την ομάδα της Χαλκίδας.
 
Επόμενο παιχνίδι για τις Νέες του Εργοτέλη είναι το επόμενο Σάββατο και πάλι στο Μαρτινέγκο με αντίπαλο τον ΠΑΣ Αθηνών, ένα παιχνίδι που όπως όλα δείχνουν θα κρίνει πολλά για την παραμονή της ομάδας στην Β Εθνική κατηγορία.
 
 Εργοτέλης:Χουστουλακη,Δασκαλάκη,Θεοδωρη,Καρπαθιωτακη,Σημαιακη,Μανουσάκη(Σφηνια),Δεττορακη(Σωμαρακη),Δρακογιαννακη,Ασημωνη,Γεμιστου(Παπαδάκη Κ)