Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Πετούσε φωτιές και με τον Λεοντικό ο Εργοτέλης (5-0)

Μετά το 10-0 της πρεμιέρας επί της Δόξας Πηγαδακίων η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη κατάφερε να σημειώσει με εντυπωσιακό τρόπο και την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με το επιβλητικό 5-0 τον Λεοντικό Κηφισιάς για την 2η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Οι παίκτριες του Ανδρέα Ξυδάκη δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλο τους και από το πρώτο λεπτό πίεσαν για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και το κατάφεραν τελικά στο 29΄με το δυνατό σουτ της Σιδηρά από το ύψος της μεγάλης περιοχής που παρά την προσπάθεια της Δημητροπούλου κατέληξε στα δίχτυα του Λεοντικού.

Έξι λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 35΄ο Εργοτέλης διπλασίασε τα τέρματα του όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Ζέρβα και κεφαλιά της Φαν Βικ η Ραπανη με προβολή μέσα από ένα όμιλο παικτριών έστειλε την μπάλα με κοντινή προβολή για δεύτερη φορά στην εστία της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αυτό ήταν το σκορ για το πρώτο ημίχρονο με τον Εργοτέλη να ξεκινάει εντυπωσιακά το δεύτερο ημίχρονο και να κάνει το 3-0 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ της Σιδηρά. Οι παίκτριες του Ανδρέα Ξυδάκη δεν σταμάτησαν εκεί όμως και με δύο εξαιρετικά σουτ μέσα από την περιοχή από την Ταμάρα Οξάβα στο 51΄και το 61΄διαμορφώθηκε το τελικό 5-0 με τον Εργοτέλη να χάνει και άλλες πολλές ευκαιρίες και για άλλα γκολ αλλά απέναντι του βρήκε μια εξαιρετική τερματοφύλακα την Δημητροπούλου που έκανε φοβερές επεμβάσεις και κατάφερε να κρατήσει το σκορ στο 5-0.

Εργοτέλης: Γιαννακούλη, Μολίν, Φαν Βικ, Σιδηρά, Γουνάκη (58΄Ξυλουρη), Κωνσταντοπούλου, Ζέρβα (68΄Φανουράκη), Δρακωνάκη (68΄Σαριδάκη), Οξάβα (79΄Δρακογιαννάκη), Τζόνσον, Ραπάνη

Λεοντικός: Δημητροπούλου, Γιαννούτσου, Θεοδωράκη, Μοίρα, Μαραγκουδάκη, Γκούφα, Ντάτη (60΄Ντόρλη), Κορατζίνου (89΄Πετροπούλου), Μπάρτζα, Κατσούλη, Τζουτζουράκη