Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Σημαντικό διπλό στον Υμηττό για την Ρ.Ε.Α επί της Ολυμπιάδας (1-3)

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, έπειτα από 21 ημέρες συνδυάστηκε με νίκη για τη Ρ.Ε.Α., κερδίζοντας με 1-3 την Ολυμπιάδα στον Υμηττό, για την 4η αγωνιστική της Women’s Football League.
 
Το 2ο «τρίποντο» της σεζόν κατέκτησε η ομάδα της Ρ.Ε.Α  έπειτα από 3 αγωνιστικές, ενώ και οι δύο νίκες καταγράφηκαν μακριά από το Ρέθυμνο, έχοντας «2 στα 2» εκτός έδρας.
 
Αυτή τη φορά, «θύμα» της έπεσε η Ολυμπιάδα, με τις παίκτριες της Ρεθυμνιώτικης ομάδας να επιβάλλουν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους, σημειώνοντας και 2 τέρματα σχετικά γρήγορα. Στο 28’ και στο 33’ σκόραρε η Ματέους, πραγματοποιώντας υπέροχους συνδυασμούς με την Μπράμε, ενώ οι γηπεδούχες κατάφεραν να μειώσουν στο τέλος του α’ μέρους, εκμεταλλευόμενες το λάθος της Γκρίπενμπεργκ. Στην επανάληψη, η Μαρκουτσά… πήρε το όπλο της στο 67’ και με υπέροχο σουτ έγραψε το τελικό 1-3.
 
Στα αρνητικά της αναμέτρησης ο τραυματισμός της Βορριά στο 76π λεπτό, με τον κόουτς Κυριακόπουλο να προχωρά σε αναγκαστική αλλαγή.
 
Την επόμενη αγωνιστική, η Ρ.Ε.Α. θα δώσει τον 2ο εντός έδρας αγώνα της, φιλοξενώντας τα Τρίκαλα στο γήπεδο της Σοχώρας, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
 
8’ Πάσα της Μπράμε από αριστερά στην Ματέους, η οποία πιάνει το σουτ, αλλά περνάει ελάχιστα άουτ.
9’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Ρ.Ε.Α. με την Μπράμε να της πασάρει μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ της μπλόκαρε η Πεταλωτή.
28’ ΓΚΟΛ!!! Η Τάνια Ματέους ανοίγει το σκορ (0-1) με σουτ από κοντινή απόσταση μετά από ασταθή απόκρουση της Πεταλωτή.
33’ ΓΚΟΛ!!! Η Μπράμε βρίσκει όμορφα την Τάνια Ματέους στον κενό χώρο, η οποία εξαιρετικό σουτ κάνει το 0-2 για τη Ρ.Ε.Α.
36’ Επικίνδυνο σουτ της Δαφέρμου έξω από την περιοχή, με την Πεταλωτή να αποκρούει.
43’ Έπειτα από άσχημη έξοδο της Γκρίπενμπεργκ η Αργυριάδη το εκμεταλλεύτηκε και σε κενή εστία μείωσε σε 1-2.
50’ Μεγάλη ευκαιρία για την Κοτσάκι, η οποία μετά από ατομική προσπάθεια σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά μπλόκαρε η Πεταλωτή.
62’ Κάθετη μπαλιά της Δαφέρμου στον κενό χώρο, αλλά η Μαρκουτσά δεν προλαβαίνει, με την αντίπαλο τερματοφύλακα να προλαβαίνει.
64’ Σουτ της Ματέους έξω από την περιοχή, με την μπάλα νε περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.
67’ ΓΚΟΛ!!! Η Μαρκουτσά με ένα σουτ «φωτοβολίδα» έξω από την περιοχή κάνει το 1-3 για τη Ρ.Ε.Α.
 
Ρ.Ε.Α. (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Γκρίπενμπεργκ, Κοτσάκι, Βορριά (76’ λ.τ. Κελαϊδή), Σολίς, Παντερή, Εράσο, Μαρκουτσά, Μπράμε, Ματέους, Γκάτσου (68’ Τσικουδάκη), Δαφέρμου.