Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Όρθιος στην Τρίπολη ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα

Πολύτιμη ισοπαλία εκτός έδρας με 1-1 απέσπασε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο “Θ. Κολοκοτρώνης” στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Α΄Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. 

Η ομάδα του Κ. Παντζαρίδη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29΄με εκτέλεση φάουλ της Φιγκέιρας με την μπάλα να κοντράρει στο τείχος να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα της Γκούτνερ.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο όπου μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να φέρει στα ίσια το ματς στο 57΄όταν η Ζέρβα έκανε τη σέντρα και η Μουστάκ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ νωρίτερα η κρητική ομάδα είχε χάσει τεράστια ευκαιρία στο 50΄με την Ζέρβα για να βάλει γκολ με τις παίκτριες του Αστέρα Τρίπολης να διώχνουν τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Τέλος στο 87΄η τερματοφύλακας του Αστέρα Τρ. Γρηγοριάδου απεσώβησε σίγουρο τέρμα μετά από λάθος συμπαίκτριας της διώχνοντας πολύ δύσκολα τη μπάλα σε κόρνερ.

Με αυτή την ισοπαλία ο ΟΦΗ παρέμεινε στη 2η θέση καθώς παρότι ισοβαθμεί πλέον με τον Παναθηναϊκό στους 53 πόντους έχει την διαφορά υπέρ του στα μεταξύ τους παιχνίδια και επίσης και ένα ματς λιγότερο αυτό με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΟΦΗ: Γκούρτνερ, Σηφάκη, Κωνιωτάκη, Πέϊου, Πλατανιά (84΄Παπακωνσταντή), Μουστάκ (84΄Αραβιάκη), Δρακογιαννάκη, Αεράκη (60΄Καλαμπέροβα), Πατερνά, Ζέρβα (77΄Κατιρτσίδου), Κουκουλάκη.