Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: H 2η θέση άνοιξε την όρεξη στον ΟΦΗ που ετοιμάζει μεταγραφική ενίσχυση

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ έκλεισε το 2023 με τον καλύτερο τρόπο τερματίζοντας στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Α΄Εθνικής και μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. 

Η παρουσία της ομάδας του Κ. Παντζαρίδη μόνο τυχαία δεν είναι καθώς σε αυτές τις 9 πρώτες αγωνιστικές κατάφερε να πάρει 8 νίκες και να χάσει μόλις 1 φορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι όπου η διαιτησία έπαιξε το ρόλο της για το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον ο ΟΦΗ κοιτάζει στα μάτια τον ισχυρό ΠΑΟΚ και το γεγονός αυτό πέρα από τα χαμόγελα έχει ανοίξει και την όρεξη στους ανθρώπους της Επιτροπής του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΟΦΗ για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr ο ΟΦΗ αναμένεται να προχωρήσει σε 2-3 προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δίνοντας ποσοτικό αλλά και ποιοτικό βάθος σε ένα ρόστερ που ούτως η άλλως είναι αρκετά δυνατό.

Εκεί που φαίνεται να επικεντρώνει το ενδιαφέρον του ο ΟΦΗ είναι στην απόκτηση μιας παίκτριας που θα μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας , αλλά μιας παίκτριας που θα μπορεί να καλύψεις τις θέσεις 6 και 8 στη μεσαία γραμμή, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για την απόκτηση μιας εξτρέμ μετά την δεδομένη αποχώρηση της Μαριάννας Ραπάνη που σύντομα θα πετάξει για την Αμερική για να συνδυάσει ποδόσφαιρο και σπουδές.