Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Αδάκτυλος: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει την Τετάρτη έχουμε ακόμα ένα τελικό με τον Ατρόμητο”

Το Σάββατο ο Απόλλων Ποντίων ηττήθηκε στην Κρήτη από τον Ατσαλένιο, όμως για ακόμα ένα ματς, οι πρωταθλητές ΕΠΣΔΑ αποδείχθηκαν “σκληρό καρύδι” για τον οποιονδήποτε.

Σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Ατσαλένιου φέτος κατά κοινή ομολογία, το συγκρότημα του Γιώργου Αδάκτυλου έβγαλε αντίδραση σε ένα σημείο του ματς που όλα φαινόντουσαν τελειωμένα, δείγμα του ότι ο Απόλλωνας θα παλέψει μέχρι τέλους, για να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας Soccerlive.gr ο έμπειρος κόουτς τόνισε:  “Ξέραμε ότι είχαμε μια πολύ δύσκολη αποστολή μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα και σε έναν αντίπαλο με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο και σίγουρα αυτή η αντίδραση είναι κάτι που θα μας φανεί χρήσιμη στη συνέχεια των μπαράζ καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει. Την Τετάρτη έχουμε ακόμα έναν τελικό, απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά και έχουμε πίστη ότι και με τη συνδρομή του κόσμου μας θα διεκδικήσουμε με πάθος τις πιθανότητές μας”.  Για τον αγώνα της Τετάρτης στο γήπεδο της Γκορυτσάς με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά οι Πόντιοι κατεβαίνουν πλήρεις, χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού” 

Πηγή: soccerlive.gr