Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Γιαγκιόζης: «Δεν ήταν δυνατόν να αρνηθώ»

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Γιαγκιόζη μετά την μεταγραφή του στην Επισκοπή.

Ο Ηρακλειώτης γκολκίπερ θα προασπίζει την εστία της Επισκοπής τη νέα σεζόν και μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας, δήλωσε πως δεν μπορούσε να αρνηθεί στην πρόταση που του έγινε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Γ. Γιαγκιόζης: “Δεν ήταν δυνατόν να αρνηθώ”
Το νέο μεταγραφικό απόκτημά μας, μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για όλα αυτά που δημιουργεί ο σύλλογός μας: “Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη αλλά και τον προπονητή κ. Παπαματθαιάκη για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο μου.

Μόλις μου παρουσιάστηκε το πρότζεκτ της ομάδας με το καινούριο προπονητικό γήπεδο, και οι εν συνόλω στόχοι που έχει η ομάδα μας, δεν ήταν δυνατό να αρνηθώ καθώς ήταν ένα πλήρες πακέτο που μπορεί μπορεί να προσφερθεί σ’ έναν ποδοσφαιριστή για να δουλέψει επαγγελματικά μολονότι μιλάμε για μία ερασιτεχνική κατηγορία.
Έρχομαι σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα όπου εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Επισκοπή αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία της Γ’ Εθνικής.
Προσωπικά, πιστεύω στον εαυτό μου και σε αυτό που πάει να δημιουργηθεί. Θα βοηθήσω όσο το δυνατόν πιο πολύ την ομάδα. Υπάρχει η υποδομή, υπάρχει η γνώση και δε μένει από το να γίνουμε ομάδα και να δουλέψουμε στο γήπεδο.”