Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Δανδάλης: “Ήταν και ένα προσωπικό στοίχημα η άνοδος για εμένα”

Ως ένα προσωπικό στοίχημα που μέσα από μεγάλο κόπο και προσπάθεια κατάφερε να το πετύχει η ομάδα του χαρακτήρισε την άμεση επάνοδο του ΟΦΗ στη Volley League, ο φυσικός ηγέτης της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ  Γιάννης Δανδάλης. 

Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την συγκλονιστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να μείνει ο κορμός της φετινής ομάδας που ανέβασε τον ΟΦΗ στη Volley League και να γίνουν 2-3 δυνατές προσθήκες που θα κάνουν πιο ανταγωνιστική και ποιοτική την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του βόλει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γ. Δανδάλη: 

“Είμαι συγκινημένος όπως και την πρώτη φορά. Κάναμε ένα αγώνα με υπομονή με λάθη και επιστρέφουμε στη Volley League. Εμείς όμως είχαμε βάλει τον πήχη ψηλά και τα καταφέραμε. Το ότι δεν ήρθε εύκολα η επιτυχία το κάνει ίσως κάνει και πιο γλυκό. Πρέπει να ψάξουμε πολύ για να δούμε πότε ομάδα που έπεσε απο την Volley League επανήλθε άμεσα στην Α΄κατηγορία. Ήταν και ένα προσωπικό στοίχημα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Καλώ και φίλους του ΟΦΗ που μπορούν να βοηθήσουν για να ζήσουμε και άλλες ανάλογες τέτοιες στιγμές. Δεν μπορεί όμως να είναι one man show. Σήμερα ουσιαστικά ήταν ο τελικός και ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε γιατί και ο κόσμος αντιλήφθηκε την σημασία του ματς. Ευχαριστώ και τους οργανωμένους και τον απλό κόσμο και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε άδειο γήπεδο αλλά αυτό εύχομαι να αλλάξει σύντομα. Θα πανηγυρίσουμε σήμερα και από αύριο θα πιάσουμε δουλειά για να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Στόχος μου είναι να μείνουν τα περισσότερα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα και να έρθουν 2-3 ποιοτικοί παίκτες να μας βοηθήσουν τη νέα σεζόν”.