Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Δούκα: «Στενάχωρο ένα τεράστιο σωματείο όπως ο Εργοτέλης να επιστρέφει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες»

Λίγες ώρες μετά το επίσημο τέλος της ΠΑΕ Εργοτέλης, ένας άνθρωπος ο οποίος είχε υπηρετήσει το σωματείο, όντας η προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας επί μία οκταετία, η Γιάννα Δούκα, εξέφρασε τη θλίψη της, για το γεγονός.

Ως ένα πολύ στενάχωρο γεγονός χαρακτήρισε την πτώση του Εργοτέλη στις Ερασιτεχνικές κατηγορίας, η πρώην προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας του Συλλόγου και νυν των Αβάντων Χαλκίδας, Γιάννα Δούκα, ωστόσο εξέφρασε την σιγουριά της, ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα επιστρέψουν εκεί που αξίζουν να βρίσκονται.

Η Γιάννα Δούκα συγκεκριμένα στην ανάρτηση της αναφέρει:

Είναι στενάχωρο πολύ ένα τεράστιο σωματείο όπως ο “Εργοτέλης” μετά από πάρα πολλά χρόνια να επιστρέφει σε χαμηλές κατηγορίες!

Μπορεί να μην είμαι μέλος αυτού του συλλόγου αυτήν την στιγμή, όμως καταλαβαίνω όλους όσους αγαπάνε αυτό το σήμα κ έχουν στις φλέβες τους να κυλα η ιστορία κ η ιδέα που πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος!!

Εύχομαι ειλικρινά κ ολόψυχα να ξαναβρεθεί ο δρόμος της επιτυχίας κ να ξαναδούμε τον “Εργοτέλη μας” εκεί που αξίζει.

Κ θα γίνει!!!!

Έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι αυτή η ιδέα δεν μπορεί να σταματήσει να υπάρχει κ πάντα ξαναγεννιέται από τις στάχτες της…

Κουράγιο σε όλους!!!ΥΠΟΜΟΝΗ – ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΛΑΝΟ – ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!!!

Ο λόφος είναι ιστορικός κ μπορεί να ξαναγράψει για άλλη μια φορά με λαμπρά γράμματα το όνομα “ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ” στις εθνικές κατηγορίες!!!!