Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ’ Εθνική: Τα τελευταία ματς των Κρητικών ομάδων για το 2023

Τρεις αγωνιστικές έμειναν στο πρόγραμμα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μέχρι τη λήξη του 2023.

Οι Κρητικές ομάδες, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους, δίνουν μάχες σε κάθε αγώνα για να κατακτήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

ΑΛΜΥΡΟΣ
Ο Αλμυρός έχει πρόγραμμα-«φωτιά» καθώς την ερχόμενη αγωνιστική (14η) υποδέχεται τον ΑΟΑΝ στο Κρητικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Στη συνέχεια, φιλοξενείται από τον Φωστήρα (15η) και σειρά έχει ένα ακόμα κρητικό ντέρμπι, αυτή τη φορά με τον ΠΟΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την έλευση του νέου έτους, θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Πανιώνιο.

14η αγωνιστική
Αλμυρός – ΑΟΑΝ
15η αγωνιστική
Φωστήρας-Αλμυρός
16η αγωνιστική 20/12
ΠΟΑ-Αλμυρός

ΠΟΑ
Ο ΠΟΑ για τη 14η στροφή θα αγωνιστεί εντός με αντίπαλο τον ουραγό Ατρόμητο Πειραιά, ενώ σειρά έχει Κρητικό ντέρμπι με την Επισκοπή (15η) και στις 20/12 που θα λάβει χώρα η τελευταία σγωνιστική του 2023, θα τον δούμε να διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Αλμυρό.

14η αγωνιστική
ΠΟΑ – Ατρόμητος Πειραιά
15η αγωνιστική
Επισκοπή-ΠΟΑ
16η αγωνιστική 20/12
ΠΟΑ-Αλμυρός

ΑΟΑΝ
Ο Άγιος Νικόλαος, με νέο τεχνικό στον πάγκο του τον Μανώλη Σκύβαλο, θέλει να… ρεφάρει όμως τον περιμένει δύσκολη έξοδος στο Γάζι όπου θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Αλμυρό (14η).

Σειρά έχει ο Περαμαϊκός, εντός έδρας και το τελευταίο ματς του 2023 θα το δώσει στον Κορυδαλλό, όπου θα φιλοξενηθεί από την Προοδευτική.

14η αγωνιστική
Αλμυρός – ΑΟΑΝ
15η αγωνιστική
ΑΟAN-Περαμαϊκός
16η αγωνιστική 20/12
Προοδευτική-ΑΟAN

ΕΠΙΣΚΟΠΗ
Στον Ταύρο θα βρεθεί αυτήν την Κυριακή η Επισκοπή για να τα παίξει όλα για όλα απέναντι στο Φωστήρα. Η 15η αγωνιστική έχει Κρητικό ντέρμπι για την Επισκοπή, ενώ η 16η θα τον βρει να αγωνίζεται εκτός έδρας, σε ένα δύσκολο ματς με τον -μέχρι σήμερα- πρώτο του βαθμολογικού πίνακα, Πανιώνιο.

14η αγωνιστική
Φωστήρας – Επισκοπή
15η αγωνιστική
Επισκοπή-ΠΟΑ
16η αγωνιστική 20/12
Πανιώνιος-Επισκοπή

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ
Στον Ερμή Ζωνιανών συνεχίζεται η προσπάθεια και το… πιάτο της 14ης αγωνιστικής, έχει ταξίδι στην Αθήνα αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική (15η) θα βρεθεί ξανά εκτός έδρας, για να διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ΑΟ Υπάτου ενώ στις 20/12 θα παίξει στα Ζωνιανά, με τον Ελλοπιακό.

14η αγωνιστική
Απόλλων Σμύρνης – Ερμής Ζωνιανών
15η αγωνιστική
ΑΟ Υπάτου-Ερμής Ζωνιανών
16η αγωνιστική 20/12
Ερμής Ζωνιανών-Ελλοπιακός